Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen av webbplatsen för dig som användare.
  • Tidigare webinarier

    Titta på våra on-demand webinarier där vi bland annat behandlar
    effekterna för företagare i spåren av covid-19

Att tänka på inför bokslut


Vårt populära webinarie riktar sig både till mindre, större och noterade bolag. Vi uppdaterar dig på vilka nya redovisningsregler som gäller inför bokslutet 2020 samtidigt som vi informera om andra aktuella frågeställningar.

Titta nu

Är ditt företag redo för Brexit?


Den 31 december 2020 kl. 00:00 CET löpte övergångsavtalet ut och Storbritannien lämnar EU.
Vad blir konsekvenserna av Brexit för företag som handlar med Storbritannien? Våra tull- och skattespecialister ger svar på alla dina Brexitfrågor!

Titta nu

Omstart: Genom att förstå siffrorna lyfter du din verksamhet!


Att läsa ekonomiska rapporter och redovisningar kan vara tidskrävande och svårt. Men lär du dig förstå siffrorna blir det intressant och du kan ta din verksamhet till en ny nivå. På vårt webinarie tittar vi på relevanta nyckeltal och går igenom förvaltningsberättelsen och kassaflödesanalysen - viktiga delar för att förstå årsredovisningen fullt ut. Mot årets slut gör majoriteten av alla företag ett bokslut. Hur det ser ut skiljer sig åt beroende på verksamhetens storlek, form och bransch.

Se del 2 här

Omstart: Nu lyfter vi blicken mot nya möjligheter!


Inom BDO har vi en bred kundbas inom små och medelstora företag där vi har mött många av de frågor som ägare och styrelse har ställt sig den senaste tiden. Du får träffa vår vd Malin Nilsson som berättar om hur situationen har sett ut på BDO, hennes reflektioner och vad vi ser framåt.  Du får även möta Johan  Åsman och Mårten Berndtsson, som båda arbetar med utveckling och styrning av ägarledda bolag.

Se del 1 här

Tuffa tider kan innebära tuffa beslut


Vad är obestånd och vad innebär en rekonstruktion eller en konkurs? Många företag befinner sig för närvarande i en ekonomiskt utmanande situation och tvingas överväga tuffa beslut. Oavsett ditt företags situation kan det, i en svår tid som denna, vara bra att vara förberedd.

Titta nu

Nedslag i regeringens krispaket - för att hantera effekterna av covid-19


För många företag världen över har läget aldrig varit så kritiskt. Regeringar kraftsamlar för att hjälpa företag att klara sig igenom den pågående krisen. Nu gäller det att snabbt skaffa sig en bild av ditt företags situation och ta del av de stödåtgärder som finns.

Titta nu

Så kan ditt företag agera i sviterna av corona


Konsekvenserna av coronautbrottets spridning blir alltmer omfattande för svenska företag. Med en oviss framtid är det svårt att förutse hur du som företagare ska agera.

Titta nu

Vill du komma i kontakt med oss?

Fyll i formuläret för att komma i kontakt med någon av våra experter.

Kontakta oss