Student

Bli en del av BDO

Våra medarbetare är vår absolut viktigaste tillgång och det är med glädje som vi välkomnar alla nya medarbetare på BDO. Vi lägger stor vikt vid att attrahera och behålla rätt kompetens och personer. Hos oss får du chansen att utvecklas i en trivsam arbetsmiljö och inkluderande företagskultur. Vår verksamhet präglas av goda relationer, delaktighet och långsiktiga karriärvägar. Du får tidigt stort ansvar samt möjlighet att påverka ditt arbete. Vårt breda tjänsteutbud innebär också att vi kan hjälpa kunderna på många plan. På så vis växer både du, ditt team och vi som bolag. 

BDO Talang – är du vår framtida kollega?

BDO Talang är ett evenemang där vi bjuder in dig som är i början av din karriär för att lära känna oss på BDO. Det här är ett unikt tillfälle att knyta nya kontakter, inspireras och lära känna BDO som företag. Du får chansen att lyssna till våra chefer och medarbetare från olika avdelningar samt genomföra case och diskutera med övriga deltagare. De flesta av våra Talang event äger rum under hösten och ansökan öppnar under juni månad men håll ögonen öppna även under våren för ibland öppnar vi upp för Talang event även då. 

Vad erbjuder vi?

BDO har under fem år i rad utsetts till ett av årets karriärföretag inom ekonomi av Karriärföretagen. Vi satsar på kompetensutveckling för medarbetare i form av utbildningar samt skapar förutsättningar för långsiktiga karriärvägar. Hos oss ges du möjlighet att utveckla din kompetens och du får från första början stort ansvar samt möjlighet att påverka ditt arbete. Vår kultur är familjär och arbetsklimatet är socialt och öppet, vilket ger en stimulerande och utvecklande arbetsmiljö.

Vi tror på att våra medarbetare är med och påverka sin framtid – om du har mod, vilja, fokus och engagemang kan du nå hur långt du vill!


BDO Internship – vägen till anställning

BDO erbjuder Internship olika tjänsteområden och våra internship skiljer sig åt beroende på kontor och tjänsteområde. Vi erbjuder bland annat internship inom redovisning, lön, rådgivning, corporate finance och revision. Som intern hos oss får du insikt i verksamheten, bidra i våra skarpa kunduppdrag få en inblick i våra granskningsprogram samt lära dig mer om vad konsultrollen innebär i praktiken.

Vad erbjuder vi?

Under ett internship hos oss får du träffa och samarbeta med såväl juniora som mer seniora medarbetare och därigenom uppleva vår unika företagskultur och de utvecklingsmöjligheter som BDO erbjuder. En utsedd handledare kommer att stötta och vägleda dig genom ditt deltagande.

Vi annonserar våra internship löpande så håll ögonen öppna under våra lediga tjänster.

Vägen som ledde till revision

Vägen som ledde till revision

Läs om vår medarbetare Saga och hennes resa till att bli revisor.

– Att studera ekonomi är väldigt brett och det är svårt att veta vad man, rent konkret, vill göra efter sina studier. BDO Internship är en ypperlig möjlighet att få testa på revision, och på så vis fick jag bättre insikt i vad jag ville göra efter mina studier, säger Saga.
Läs merchevron_right
Våra engagemang

Vill du bidra till ett hållbart näringsliv?

Studenter är kanske den grupp som tycker att det är allra viktigast att en potentiell arbetsgivare tar sitt samhällsansvar. Som revisor eller rådgivare kan du dessutom spela en viktig roll i byggandet av ett hållbart näringsliv. Inom BDO brinner vi för att hjälpa våra kunder att nå sina drömmar och mål. Vi finns med på våra kunders utvecklingsresa, och tillför expertkompetens och engagemang. Genom våra tjänster bidrar vi till sunda och lönsamma företag med hållbara affärsmodeller, som tar ett socialt ansvar och gör klimatsmarta val.
Vårt hållbarhetsarbetechevron_right

Träffa oss på campus

Är du lika nyfiken på oss som vi är på dig? Prata framtid och arbete med oss redan innan du tagit examen. Här är eventen du hittar oss på i höst och vår:

2024

Januari

 • 30/1 Uniaden, Umeå universitet

Februari

 • 1/2 Handelsdagarna, Handelshögskolan i Stockholm
 • 9/2 TAF, Lunds universitet
 • 21-22/2 eeeDays, Lunds universitet
 • 22/2 Arbetsmarknadsdagen, Halmstad Högskola
 • 27/2 Nextstep, Jönköpings universitet

Mars

 • 20/3 Casekväll Corporate Finance, Stockholm


April

 • 10/4 Föreläsning, Stockholms Universitet
 • 10/4 Excel Föreläsning, Handelshögskolan Göteborg
 • 23/4 Föreläsning Lunds Universitet

Maj

 • 6/5 Event på Handelshögskolan i Göteborg
 • 15/5 Casekväll Malmö