Hur är det att jobba på BDO?

En heltäckande affärspartner

Vi är en heltäckande affärspartner till företag i deras vardag och på sin utvecklingsresa. BDO erbjuder bred och djup kunskap inom affärsrådgivning, revision, skatt och outsourcing av redovisning och lön.

Konsult på BDO – hur är det?

Oavsett om du jobbar med revision, corporate finance, skatt, redovisning eller lön, så är du konsult hos oss. Som konsult har du möjlighet att skaffa dig både en bred och mer specialiserad erfarenhet och kompetens på kort tid. Utöver att du blir mångfacetterad innebär konsultrollen även att du ständigt står inför nya utmaningar med möjlighet att utvecklas varje dag. Våra satsningar har redan visat resultat då vi fått pris som årets Karriärföretag av Karriärföretagen och vinner SKI-mätningar år efter år för branschens nöjdaste kunder, vilket vi är väldigt glada och stolta över!

Revision

Revisorsyrket erbjuder en spännande möjlighet att inte bara fördjupa dig i företagsvärlden, utan också att påverka kundföretagens utveckling och framgång.
Läs merchevron_right

Rådgivning

En roll inom rådgivning på BDO passar dig som vill bidra till att kunder och kollegor når sin fulla potential. Här finns möjligheten att bli en nyckelspelare i en framgångsrik organisation som alltid bidrar till att kunden når sina högt ställda mål.
Läs merchevron_right
Inspirerade medarbetare är ett av våra absolut viktigaste mål. Medarbetarnas kompetens och engagemang för våra kunder är vår viktigaste tillgång.

Skatt

Skatt är alltid en central fråga som varierar beroende på vilken fas företag befinner sig i, och hos oss är vi alltid redo att möta de utmaningar som skatteområdet innebär och ge rådgivning till våra kunder i dessa komplexa frågeställningar.
Läs merchevron_right

Redovisning & Lön

Att arbeta nära våra kunder och hjälpa dem att utvecklas mot sina mål, i med- och motgång, är vad som driver och motiverar oss i vårt arbete. Som affärspartner skapar vi både trygghet i våra kunders beslutsprocesser och agerar stöd i den dagliga ekonomi- och lönehanteringen.
Läs merchevron_right

På BDO finns många olika karriärvägar

BDO satsar på kompetensutveckling med fokus på dig och din individuella utveckling. Vi vill skapa förutsättningar för långsiktiga karriärvägar. Kompetensutveckling sker bland annat i form av lärande i arbete, samverkan mellan affärsområden, interna och externa utbildningar och coaching av chef och handledare.

Vi erbjuder även karriärmöjligheter inom många olika områden. Har du intresse och driv inom en särskild bransch eller område så finns det alla möjligheter för dig att utveckla dina kunskaper hos oss. Hög kompetens och personligt engagemang gör vår kunskap är relevant för kunden och när vi samverkar tillsammans som ett lag kan vi erbjuda den bästa lösningen för våra kunder.