Revision

Revision med riktigt engagerade revisorer

I en värld av snabb förändring och alltmer komplexa lagkrav är tillit en nyckel till framgång. Idag är därför revisorn viktigare än någonsin; för att främja företagets ekonomiska hållbarhet och hjälpa till att skapa förtroende bland kunder, investerare och andra intressenter.

 

Vill du också ha en revisionsbyrå som du är riktigt nöjd med? 

Sedan 2013 har BDO tagit hem förstaplatsen i den mätning av kundnöjdhet som Svenskt Kvalitetsindex (SKI) gör för revisionsbranschen varje år. Om du frågar våra kunder varför de gett oss så högt betyg är det framför allt tre saker de uppskattar;  

 • Lyhördhet 
  Vi är bra på att lyssna och känna in dina behov, utmaningar och möjligheter.
 • Tydlig kommunikation
  En viktig del av vårt arbete är att förklara vad vi gör, varför vi gör detta och vilka slutsatser vi drar av åtgärderna.
 • Innovation i praktiken
  Revisionstjänsterna utförs delvis med stöd av automatiserade verktyg. Detta underlättar våra revisorers bedömningar och beslut och leder till effektiva leveranser till dig som kund.
 • Fokus på din bransch 
  På BDO finns djupa kunskaper och erfarenheter från den bransch ditt företag är verksamt inom. Utifrån insikter om branschens speciella förutsättningar och risker levererar våra revisorer träffsäkra analyser.
Revision

Revision som ser till möjligheterna

Om ditt företag måste ha revisor kan du tänka på att detta faktiskt öppnar nya möjligheter. För oss på BDO är det viktigt att du förstår vad vi gör och vad vi kommer fram till. Du får ett kvitto på att du gjort rätt hittills och på så sätt kan du känna dig trygg med att du är på rätt väg framåt.

Kontaktperson

Hör av dig till oss så kontaktar en av våra revisorer dig

 

Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår integritetspolicy. Läs vår policy här.