Skatterådgivning

Som företagare står du ofta inför en mängd olika frågeställningar som inte alltid rör skatt men där skattefrågorna förr eller senare landar på bordet. Det kan handla om utlandsetableringar, fusioner eller andra transaktioner där skattefrågorna är helt avgörande för vilken väg som är den rätta. Då kan det vara bra att ha ett team av experter till hands som inte bara kan skatt utan som förstår hela din affär.

 

Skatteexperter som gör det svåra enkelt

Våra skatterådgivare utgår från dina behov och arbetar med proaktiv rådgivning för att skapa trygghet i de beslut som rör företagets utveckling. Vårt mål är att göra det svåra enkelt så att du slipper tänka på just skatt och istället kan ägna tid åt företagets kärnverksamhet. Ta kontakt med våra skattekonsulter.
 

 

Auktoriserade skatterådgivare och skattejurister 

Våra auktoriserade skatterådgivare och skattejurister hjälper företag och organisationer att hantera sina skattefrågor på ett effektivt och strategiskt sätt. Deras expertis omfattar allt från nationella och internationella skattefrågor till företagsstrukturering, transaktioner och utlandsetableringar. 

BDO:s skatterådgivare arbetar nära dig som kund för att förstå företagets affärsverksamhet och identifiera möjligheter till skatteoptimering och riskhantering. Skatteexperterna hjälper också företag att följa de komplicerade skatteregler som styr verksamheten, vilket minskar risken för skatteböter och sanktioner. 

Våra skatterådgivare är kända för sin förmåga att hitta innovativa lösningar på skatteproblem och skapa mervärde för dig som kund. BDO använder sig av de senaste teknologierna och digitala verktygen för att hjälpa företag att arbeta mer effektivt och minska det administrativa arbetet.

Skatt

Varför välja BDO som ditt företags rådgivare gällande skattefrågor?

Det finns flera fördelar med att anlita BDO för hjälp med skattefrågor. Bland annat erbjuder vi både auktoriserade skatterådgivare och skattejurister som har omfattande erfarenhet inom olika skatteområden, såsom företagsbeskattning, moms och indirekta skatter, och internationell företagsbeskattning.

Skatterådgivning för företag 

BDO:s skatterådgivare har en bred erfarenhet inom flera olika branscher och kan erbjuda skatterådgivning till företag och organisationer inom olika sektorer. Flera av våra skatterådgivare har arbetat inom skatteområdet i flera år och har genomfört ett brett spektrum av uppdrag för kunder i olika storlekar och branscher. Erfarenheten bidrar till fördjupad förståelse för de utmaningar som olika typer av företag och organisationer möter när det gäller skatt.

BDO har kontor i flera olika städer och erbjuder bland annat: 
 
Skattejurister i Stockholm
Skattejurister i Uppsala
Skattejurister i Malmö
Skattejurister i Göteborg

Kontaktperson

Hör av dig till oss så kontaktar en av våra skatterådgivare dig

 

Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår integritetspolicy. Läs vår policy här.