Karriär

Dröm det. Gör det.

På BDO arbetar vi tillsammans för att göra skillnad. Vi arbetar nära varandra och våra kunder, för att bidra till ett hållbart näringsliv. Vi är ett företag i tillväxt som realiserar människors drömmar genom att omsätta goda idéer till handling. Vår starka gemenskap präglas av genuint engagemang, hög kompetens, vi lär av våra misstag, gläds åt varandras framgång och vinner tillsammans.

Våga drömma. Våga anta utmaningen med oss.
Lediga tjänster

Fördelar med att jobba på BDO

Karriar

Inkluderande
företagskultur

I en digital och föränderlig värld vill vi vara framåtblickande. Hos oss får nya idéer liv. Vår kultur präglas av delaktighet så att våra medarbetare kan växa så väl personligt som professionellt.

Karriar

Samarbete och
kul på jobbet

Vi sätter människor främst. Lagarbete och relationer är nyckelfaktorer för vår framgång. Vi anordnar roliga aktiviteter under året för att stärka teamkänslan. Du är viktig med oss!

Karriar

Utveckling och
karriärmöjligheter

Vi satsar på utveckling i form av utbildningar och skapar förutsättningar för långsiktiga karriärvägar. Att jobba som konsult ger dig möjlighet till bred kompetens på kort tid.

Hur är det att jobba på BDO

Hur är det att jobba på BDO?

Hos oss kan du växa och utvecklas som person och i yrkeslivet. Vi erbjuder långsiktiga karriärvägar och du har stora möjligheter att påverka din framtid hos oss. Med hög kompetens och stark drivkraft kan du nå hur långt du vill. Här kan du läsa mer om våra affärsområden och hur det är att jobba på BDO.
Läs merchevron_right
För dig som studerar

För dig som studerar

Är du lika nyfiken på oss som vi är på dig? Prata framtid och arbete med oss redan innan du tagit examen.
Läs merchevron_right

Möt en BDO:are