Redovisning

Redovisning med auktoriserade redovisningskonsulter

BDO är en administrativ och professionell resurs som du kan använda så mycket eller lite du vill. Våra redovisningskonsulter hjälper till med allt från löpande bokföring till att ta fram budget, ekonomiska beslutsunderlag och att göra årsredovisning. BDO jobbar både som redovisningsbyrå och med bemanning för interimsuppdrag – från reskontrahanterare till CFO. Vi kan också fungera som din kompletta ekonomiavdelning och agera bollplank när olika frågor hamnar på bordet.

 

7 anledningar till att outsourca din redovisningsfunktion

 1. Engagerad affärspartner 
  Vi är tillgängliga och har ett stort personligt engagemang som innebär att vi är väl insatta i ditt företag och bransch.
 2. Rätt expertis 
  Våra experter är en kvalitetsstämpel! Ni får tillgång till auktoriserade redovisnings och lönekonsulter som har den kunskap som behövs inom området för att korrekt, snabbt och effektivt lösa uppgiften.
 3. Ökad likviditet 
  Lägre fasta kostnader för personal och system vilket ökar företagets likviditet. Vår lösning är dessutom skalbar om dina behov förändras.
 4. Moderna affärssystem 
  Ni har alltid tillgång till moderna system, där vi tar hand om era ekonomiprocesser på bästa effektiva sätt utan att ni behöver investera i egna system. Ni lägger minimal tid på administration.
 5. Trygghet 
  Tillgång till auktoriserade redovisnings- och lönekonsulter som alltid är uppdaterade kring deadlines och de regelverk som gäller. 
 6. Minskad sårbarhet 
  Flexibilitet med full bemanning där sjukdom, semester, uppsägning och föräldraledighet inte kommer emellan.
 7. Mer tid över till er kärnverksamhet 
  Ni som företagare kan fokusera på det ni är bäst på och kan lita på att vi tar hand om resten.
BDO-portalen

BDO-portalen – överblick på ett ögonblick

Vårt mål är att du ska få mer tid att fokusera på ditt företags tillväxt istället för den växande högen av administration. Därför har vi tagit fram den digitala BDO-portalen där du kan hantera allt som rör ditt företags ekonomi. BDO-portalen är enkel att använda och ger tydlig överblick – även i mobilen.
Mer om BDO-portalenchevron_right

Kontaktpersoner

Hör av dig till oss så kontaktar en av våra redovisningskonsulter dig

 

Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår integritetspolicy. Läs vår policy här.