Det här är BDO

Oss kan du räkna med. I vått och torrt.

BDO är en affärspartner som finns med dig hela vägen. Både i din vardag och på din utvecklingsresa, för att minska risker, skapa möjligheter och realisera drömmar.

Vi erbjuder bred och djup kunskap inom affärsrådgivning, revision, skatt och outsourcing av redovisning och lön. Vi kan hjälpa dig lokalt på något av våra tjugotal kontor runt om i Sverige, eller globalt via BDO:s världsomspännande nätverk – en av världens största revisions- och konsultorganisationer med över 100 000 medarbetare i fler än 160 länder.

Vi vill knyta kontakter för att skapa långvariga relationer. Personligt engagemang är lika viktigt för oss som kunskap och kvalitet. Vi tror att det är den insikten som har gett oss branschens nöjdaste kunder sedan 2013. Nyfiken på hur vi kan skapa värde för ditt företag, hör av dig!


Engagemang lönar sig! Vi har branschens nöjdaste kunder. 
I över ett decennium. 

Vi vill knyta kontakter för att skapa långvariga relationer. Personligt engagemang är lika viktigt för oss som kunskap och kvalitet. Vi tror att det är den insikten som har gett oss branschens nöjdaste kunder sedan 2013.

NÖJDA KUNDER

För femte året i rad tar BDO en plats på listan över Sveriges mest attraktiva arbetsgivare

Utmärkelsen Karriärföretag delas ut till de företag som erbjuder bäst karriär- och utvecklingsmöjligheter för unga på arbetsmarknaden. Högt engagemang och inspirerade medarbetare är ett av våra absolut viktigaste mål.

GÖR KARRIÄR PÅ BDO

Läs mer om vad vi kan göra för dig

Relationsdriven affärspartner – vi blickar framåt tillsammans. Vi finns vid din sida vid små som stora affärsbeslut. Tillsammans skapar vi förutsättningar för att ditt företag ska kunna utvecklas och öka i värde.

I en värld av snabb förändring och alltmer komplexa lagkrav är tillit en nyckel till framgång. Idag är därför revisorn viktigare än någonsin; för att främja företagets ekonomiska hållbarhet och hjälpa till att skapa förtroende bland kunder, investerare och andra intressenter.

Morgondagens rådgivare är nyfiken på dina drömmar. Skatt är alltid en central fråga som varierar beroende på vilken fas ditt företag befinner sig i. Vi vet vad som gäller i Sverige och världen, för dig privat och för företaget. Våra specialister ligger i framkant och levererar med hög kvalitet.

BDO är en administrativ och professionell resurs som du kan använda så mycket eller lite du vill. Pappershögar ska ju aldrig hindra dig från att driva din business framåt. Vi hjälper till med allt från löpande bokföring till att ta fram budget, ekonomiska beslutsunderlag och att göra årsredovisning.

Oavsett om ni har ni har stort personalbortfall, befinner er i en utvecklingsfas eller jobbar för högtryck – vårt team av lönekonsulter har alltid full backup och ser till att som rör lön fungerar säkert och med högsta kvalitet. Ni väljer själva om ni vill outsourca hela lönefunktionen eller hyra in interima lönespecialister.

Kontakta oss

Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår integritetspolicy. Läs vår policy här.