Varför du ska välja BDO

Vill du jobba med branschens nöjdaste kunder?

Kanske är du på det klara med att du vill satsa på en karriär inom ekonomisk rådgivning. Då återstår bara att fundera över vilken byrå du ska sikta på. Drömmer du om att hjälpa andra att uppnå sina drömmar? Vill du bli morgondagens rådgivare? Vill du jobba med branschens nöjdaste kunder? Då är valet enkelt.
Rätt person på rätt plats

Rätt person på rätt plats

Våra medarbetare är vår absolut viktigaste tillgång och det är med glädje som vi välkomnar alla nya medarbetare på BDO. Vi lägger stor vikt vid att attrahera och behålla rätt kompetens och personer. Vi har tagit emot utmärkelser som Karriärföretag och Årets Employer Branding Företag inom Ekonomi av Universum.

Hos oss får du chansen att utvecklas i en trivsam arbetsmiljö och inkluderande företagskultur. Vår verksamhet präglas av goda relationer, delaktighet och långsiktiga karriärvägar. Du får tidigt stort ansvar samt möjlighet att påverka ditt arbete. Vårt breda tjänsteutbud innebär också att vi kan hjälpa kunderna på många plan. På så vis växer både du, ditt team och vi som bolag.
En levande och förenande kultur

En levande och förenande kultur

Vår företagskultur lever genom alla individer på BDO och våra ledord; relation, fokus, mod och relevans. Vi är alla kulturbärare och bidrar till den fina och utvecklande atmosfären vi har på BDO idag.

Vi har inte bara en härlig arbetsmiljö i trivsamma lokaler med trevliga kollegor där vi dagligen lär oss massor av varandra, utan vi erbjuder även bra förmåner. Vi har ett generöst friskvårdsbidrag, roliga aktiviteter som sommar- och julfest, After Work och mycket mer. Vi erbjuder våra medarbetare ett gediget utbildningsprogram och vår stora intern kunskapsspridning, vår flexibla organisation bidrar till snabba karriärmöjligheter med många olika vägval.
Mer om vår kulturchevron_right

Vår vision visar vägen

Med en vision och en stark vilja att skapa något skapas en stark drivkraft och motivation. Och det har vi på BDO. Det BDO står för som företag, och som förenar alla medarbetare i de 160 länder där vi finns, är formulerat ”People helping people achive their dreams”. Det är grunden för vår verksamhet. Våra kunders drömmar betyder något för oss och vi vill hjälpa företagen att utvecklas och nå framgång. Det gör vi bäst i en kultur som präglas av goda relationer och hög kompetens, med medarbetare som stöttar varandra och samarbetar. Vi vill se en hållbar utveckling för våra kunder, våra medarbetare och i näringslivet och det åtagande ger oss en tydlig riktning, ett gemensamt engagemang och fokus.

Genom vårt syfte ger vi på BDO våra kunder ett tydligt löfte. Att med personligt engagemang och spetskompetens hjälpa företag att växa och nå framgång. Vårt löfte genomsyrar vår företagskultur som lever genom alla på BDO varje dag. Det hjälper oss att bygga förtroende, tillföra ett högre värde och bidra till en hållbar utveckling.
Lediga tjänsterchevron_right