Räkna med framgång

Lyssna på alla affärstips som företagsledare behöver veta.

BDO:s podd – Affärstips för företagsledare

Att starta, driva och låta sitt företag växa – det är en verklighet med många utmaningar. BDO:s podd Räkna med framgång, där får du lyssna på företagare med olika bakgrund som berättar om sin resa. I podden kommer du höra både företagare, men också BDO:s egna experter som ger sina reflektioner på intervjuerna som entreprenörerna ger.

Programledarpar för Räkna med framgång är Malin Nilsson och Filip Laurin från BDO. Podden släpps varje vecka och varje säsong består av 10 avsnitt. På med hörlurarna! Lyssna och prenumerera på Räkna med framgång där poddar finns, på Spotify eller Apple Postcaster.


Lyssna på senaste avsnittet

Erik Selin: Från ung entreprenör till ledande inom fastighetsbranschen

Erik Selin var 24 år när han köpte sin första fastighet och är idag VD på den börsnoterade fastighetskoncernen Balder. En resa han beskriver består av tillfälligheter, temperament, tur och timing. Han berättar hur han tänker när han investerar och hur han fokuserar långsiktigt på låg och säker avkastning med hjälp av rationalitet och känsla. Malin och Filip möter personen bakom fastighetsimperiet i veckans avsnitt av Räkna med framgång.

Programledare