Räkna med framgång

Lyssna på alla affärstips som företagsledare behöver veta.

BDO:s podd – Affärstips för företagsledare

Att starta, driva och låta sitt företag växa – det är en verklighet med många utmaningar. BDO:s podd Räkna med framgång, där får du lyssna på företagare med olika bakgrund som berättar om sin resa. I podden kommer du höra både företagare, men också BDO:s egna experter som ger sina reflektioner på intervjuerna som entreprenörerna ger.

Programledarpar för Räkna med framgång är Malin Nilsson och Filip Laurin från BDO. Podden släpps varje vecka och varje säsong består av 10 avsnitt. På med hörlurarna! Lyssna och prenumerera på Räkna med framgång där poddar finns, på Spotify eller Apple Postcaster.


Lyssna på senaste avsnittet

Agneta Olsson | Do’s and don’ts med ägarledda företag

Sverige består till drygt 98% av ägarledda företag. Dessa är speciella just för att ägarna är aktiva i den dagliga verksamheten. De skapar 4 av 5 arbetstillfällen och utgör därmed ryggraden i svensk ekonomi. Men har alla koll på vilka fördelar och fallgropar det finns med ägarledda bolag? Företagaren och författaren Agneta Olsson, aktuell med boken ”Ägarguiden” besöker Malin och Filip i studion för att dela med sig av sina insikter som har sin upprinnelse i egna erfarenheter, när hon klev in som vd i ett ägarlett bolag.

Programledare