Räkna med framgång

Lyssna på alla affärstips som företagsledare behöver veta.

BDO:s podd – Affärstips för företagsledare

Att starta, driva och låta sitt företag växa – det är en verklighet med många utmaningar. BDO:s podd Räkna med framgång, där får du lyssna på företagare med olika bakgrund som berättar om sin resa. I podden kommer du höra både företagare, men också BDO:s egna experter som ger sina reflektioner på intervjuerna som entreprenörerna ger.

Programledarpar för Räkna med framgång är Malin Nilsson och Filip Laurin från BDO. Podden släpps varje vecka och varje säsong består av 10 avsnitt. På med hörlurarna! Lyssna och prenumerera på Räkna med framgång där poddar finns, på Spotify eller Apple Podcasts.


Lyssna på senaste avsnittet

Att övervinna rädslan och våga starta sitt företag

Max Landergård, VD på produktionsbolaget Storstad, delar med sig av sina mot-och medgångar under sin karriär. Tillsammans med Malin och Filip reflekterar han kring rädslan att starta eget företag och hur man samlar mod för att våga misslyckas. För är det till och med så att misslyckanden är en framgång i sig? Max delar med sig av lärdomarna, personerna och drivkraften som resulterade i att han idag leder ett företag som är precis det han strävade efter - ett gränsland mellan kommersiella affärer och kreativa projekt.

Programledare