• BDO-kontoret sparar tid och pengar

BDO-kontoret sparar tid och pengar

21 maj 2015

Vi på BDO drivs av att förenkla vardagen för dig som företagare. Vi jobbar effektivt och gärna nära våra kunder. Därför har vi skapat webbportalen BDO-kontoret. Det ger dig som kund ständig åtkomst till allt som rör ditt företags ekonomi. Via webbportalen kan du också enkelt ha en direktdialog med din redovisningskonsult och använda våra smarta webbaserade tjänster i den uträckning du behöver. Allt samlat på ett ställe.

BDO-kontoret – en webbaserad och flexibel helhetslösning

I vår webbportal får du som BDO-kund en anpassad plats för ditt företag. Det enda du behöver är en dator och tillgång till internet för att logga in på ”ditt kontor”.

Här jobbar du i lättförståeliga, effektiva och flexibla ekonomi-och redovisningsverktyg. De är samlade på ett och samma ställe samt uppdateras kontinuerligt. Med denna helhetslösning krävs inga egna investeringar i program, lagringsutrymme eller drift. Du får en bra kontroll över ditt företags ekonomi och dessutom sparar du både tid och pengar.

Så här funkar webbportalen BDO-kontoret

  • Arkivet: Här finns möjlighet att samla viktiga dokument som rör ditt eller dina bolag – exempelvis årsredovisningar, deklarationer, rapporter, registreringsbevis och avtal.
  • Ärendehantering: Här kan du löpande kommunicera med din redovisningskonsult.
  • Nyheter: Här får du kontinuerligt tips på lagändringar, nya riktlinjer och annan information som är viktig för ditt företag.

Extra webbtjänster

Genom portalen erbjuder vi även olika tilläggstjänster som du beställer utifrån dina behov.

  • Elektronisk fakturahantering (EFH): Hanterar leverantörsfakturor elektroniskt.
  • Bokföring: Sköter ekonomin med bokföring, kundfakturering med mera – i den utsträckning du önskar.
  • Programverktyg för ekonomisk fastighetsförvaltning: Systemet hanterar hyresrätter, lokaler, bostadsrätter med mera. Det finns bland annat funktioner för OCR, autogiro, e-faktura, besiktningar, felanmälan och lediga lägenheter.

 

Du är välkommen att kontakta Åsa Pedersen om du vill diskutera BDO-kontoret närmare. Åsa nås på tel +46 480 42 52 96 eller e-post [email protected]