• Affärstips för företagare
    – BDO att räkna med

    Kolla in vår miniserie och lyssna på vår podcast.


Våra bästa affärstips till dig som företagare

BDO:s satsning mot fler affärstips fortsätter. Vi vill vara en komplett affärspartner som hjälper fler företag att utveckla sin verksamhet. För att ge våra bästa tips längs resan har vi tagit fram en miniserie och en podd där du får alla företagstips samlade i ett nytt modernt format. 

Nedan får du ta del av vår egna podd, Räkna med framgång och vår miniserie, Räkna med affärer. Alla affärstips som företagsledare behöver veta. 
 

Lyssna på Räkna med framgång

Kolla in Räkna med affärer
 

 

BDO:s miniserie
– Räkna med affärer


Vi har skapat ett dokumentärt filmavsnitt där vi får följa techbolaget Grönska på deras utvecklingsresa. Genom våra rådgivare och experter visar vi att BDO är en affärspartner att vända sig till i med och motgång. Vi får följa Grönska i tre avsnitt där de möter några av BDO:s experter inom hållbarhet, lön och utomlandsetablering. Seriens huvudperson är en av grundarna Natalie de Brun.

Kolla in Räkna med affärer

BDO:s podd
– Räkna med framgång


Att starta, driva och låta sitt företag växa – det är en verklighet med många utmaningar. BDO:s podd Räkna med framgång, där får du lyssna på företagare med olika bakgrund som berättar om sin resa. I podden kommer du höra både företagare, men också BDO:s egna experter som ger sina reflektioner på intervjuerna som entreprenörerna ger.

Lyssna på Räkna med framgång