Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen av webbplatsen för dig som användare.

BDO Arlanda

Varmt välkommen till vårt kontor BDO Tullsupport. Vi är specialister inom tullområdet och brinner för att hjälpa våra kunder till en kostnadseffektiv handel. Kom gärna förbi på en fika – så berättar vi mer!

Ni hittar oss i nybyggda Office One på Arlanda Airport, med flygplatsterminalerna runt hörnet. Vi hjälper er med effektiva rutiner och processer för att säkerställa att ni följer gällande lagar och regler.

Ett starkare erbjudande kring tull än det vi har finns i dagsläget inte.

Vi uppfyller alla krav som Tullverket, Skatteverket och andra myndigheter kräver och är behjälpliga med alla former av tulldeklarationer: bland annat temporära förfaranden, aktiv och passiv förädling, returförfaranden, frihandel, indirekt ombud, import- och exportdeklarationer. 

På BDO Tullsupport är vi personligt engagerade och har ett nära samarbete med våra kunder vilket går helt i linje med vår vision om att erbjuda enastående service.


HITTA TILL OSS: 
Kommer ni med pendeltåg eller fjärrtåg anländer ni på Arlanda C, åker ni snabbtåget Arlanda Express anländer ni på Terminal 5 och därifrån följer ni skyltarna mot Sky City och Arlanda C. Ni viker sedan av mot gångtunneln mittemot spärrarna och passerar därefter ingången till Clarion Hotel inomhus. Kommer ni med bil följer ni skyltarna mot Swedavia Express-parkering, P56, där ni kan parkerar mot en avgift.

BDO Arlanda
Tornvägen 17A, vån 5
190 60  Stockholm-Arlanda
Karta