Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen av webbplatsen för dig som användare.

Martin Johansson - redovisningskonsult

nov 14, 2017

HUR LÄNGE HAR DU JOBBAT PÅ BDO?
Jag har jobbat inom BDO sedan vi startade upp kontoret i Jönköping
i april 2016.

VAD KÄNNETECKNAR BDO SOM ARBETSPLATS? 
BDO är en väldigt familjär arbetsplats med stort fokus på vårt välmående och vår trivsel vilket jag uppskattar väldigt mycket.

VILKA PLANER HAR DU FÖR DIN YRKESMÄSSIGA UTVECKLING?
Jag fungerar idag som superuser för BDO-portalen och hoppas att jag kan vara med och utveckla digitaliseringen inom BDO vilket jag brinner mycket för. Min titel är redovisningskonsult men jag jobbar även en del med revisionsuppdrag och jag vill fortsätta utvecklas inom båda områdena.

HUR KAN EN DAG PÅ JOBBET SE UT?
Arbetsdagen börjar med att jag går igenom mejlen och ser till att mina kunder får de svar de behöver. Sedan går jag igenom min ”to do list” och planerar dagen efter den. Mitt arbete är varierande, både vad gäller uppdrag och arbetsuppgifter, vilket jag trivs med.

Inom BDO fokuserar vi mycket på service och på att bygga nära kundrelationer, så kundkontakt är en lika viktig som stimulerande del av jobbet. Allt som oftast går jag hem efter en arbetsdag med ett  leende på läpparna!

VAD GÖR DU PÅ FRITIDEN?
Jag har på senare år verkligen fastnat för löpning vilket jag lägger mycket tid på. Nyligen har jag även tagit upp mitt gamla intresse för drejning. I övrigt blir det naturligtvis mycket umgänge med mina vänner och min familj.