Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen av webbplatsen för dig som användare.

Johan Svensson - revisorsassistent

HUR LÄNGE HAR DU JOBBAT PÅ BDO?
Ett och ett halvt år.

VAD KÄNNETECKNAR BDO SOM ARBETSPLATS?
Spontant svarar jag utvecklingsmöjligheterna och sammanhållningen. Man får tidigt ansvar för att driva uppdrag från planering till påskrift. Samtidigt finns hela tiden möjlighet att lära av mer erfarna kollegor som besitter stor kunskap och gärna hjälper till. Vi har väldigt roligt på kontoret och ställer upp för varandra när det behövs.

VILKA PLANER HAR DU FÖR DIN YRKESMÄSSIGA UTVECKLING?
För en tid sedan fick jag höra att vi inte anställer assistenter, utan framtida partners. Jag tycker det stämmer bra överens med mina framtidsplaner!

HUR KAN EN DAG PÅ JOBBET SE UT?
Det är väldigt olika från dag till dag och beroende på vilken tid på året det är. På våren är det lite mer att göra jämfört med hösten. Vissa dagar kan man sitta på kontoret och jobba med flera olika uppdrag – andra dagar kan man sitta ute hos kund. Att vara på plats hos kunderna underlättar vårt arbete och ger en större förståelse och insikt i deras verksamheter. Just omväxlingen gillar jag, både att träffa nya människor och arbeta med bolag i olika branscher.

VAD GÖR DU PÅ FRITIDEN?
Jag gillar all form av idrott, både att titta på och utöva själv. Helst tittar jag på hockey eller fotboll – och självklart har jag ett himmelsblått hjärta. Det blir även mycket umgänge med vänner och familj, inte sällan på golfbanan.