Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen av webbplatsen för dig som användare.

Hannah Kihl - lönekonsult

nov 10, 2017

HUR LÄNGE HAR DU JOBBAT PÅ BDO?
Sedan 2015. Jag började som praktikant och fick sedan anställning.

VAD KÄNNETECKNAR BDO SOM ARBETSPLATS? 
Stämningen på BDO är otroligt positiv med högt i tak. Våra chefer har ett stort förtroende för att vi medarbetare kan och vill göra det som är bäst för byrån, vilket höjer motivationen och får var och en att ta ett stort eget ansvar. Min närmsta chef är ett fantastiskt stöd och ger mig alla verktyg jag behöver för att kunna utvecklas i min roll. Något jag även värderar är de aktiviteter vi gör utanför jobbet, de bidrar till trivseln och svetsar oss samman som team.

VILKA PLANER HAR DU FÖR DIN YRKESMÄSSIGA UTVECKLING?
Jag är en mycket social person, så jag ser mig själv hålla i flera seminarier kring lönerelaterade frågor i framtiden. På sikt skulle jag även vilja utveckla mina ledaregenskaper och få möjlighet att leda andra på samma föredömliga sätt som mina chefer och handledare gjort för mig.

HUR KAN EN DAG PÅ JOBBET SE UT?
Jag börjar alltid dagen med att kolla mailen. Därefter planerar jag dagens arbetsuppgifter. Vid 9-tiden är det dags för fika (obligatorisk, vi måste ju upprätthålla den stereotypa bilden av en lönekonsult).

Beroende på när i månaden det är så kan det sedan bli lönekörningar, seminarier, försäljningsmöten med potentiella kunder etcetera. Vi lönekonsulter är styrda av datum och planerar därefter. I början och slutet av månaderna kan vi gå hem lite tidigare, medan det blir mer
arbete övriga dagar. Har man en jobbig arbetsdag kan jag rekommendera att titta förbi oss på löneavdelningen. Vi har alltid roligt och skämtar mycket.

VAD GÖR DU PÅ FRITIDEN?
Träning och matlagning ligger mig varmt om hjärtat, liksom att resa. På senare tid har resandet mest bestått av sol och bad, men jag har även varit i Afrika där jag genomförde ett projektarbete som bland annat gick ut på att granska brist på utbildning och vad man kan göra åt det. Jag tror mycket på vikten av att sprida kunskap.