• Bokföring & ekonomitjänster

Få hjälp med bokföring och ekonomitjänster


VILKA BOKFÖRINGSTJÄNSTER VILL DU FÅ HJÄLP MED?

Det är många lagar och regler som styr redovisningen och de är ofta komplicerade. Då kan ni luta er mot våra erfarna redovisningskonsulter. Ni väljer vad ni vill hantera själva och vad ni vill ha hjälp med. Lite eller mycket. Vårt digitala verktyg BDO-portalen ger er full flexibilitet. 
 

BRA DELNINGSEKONOMI ÄR ATT DELA PÅ EKONOMIARBETET 

Kanske gillar ni att hålla koll genom att bokföringen sköts av personalen. I BDO-portalen kan ni bokföra, sköta fakturering, scanna leverantörsfakturor och kvitton, lägga in e-fakturor och attestera. Ni har också möjlighet att redovisa på projekt, avdelning eller resultatenhet. För att ni ska få ännu bättre uppföljning och ekonomisk styrning kan vi sköta månadsavstämningarna. Det är också vanligt att vi gör periodbokslut, oftast en gång i kvartalet. Vi kan även hjälpa ert företag att ta fram myndighetsrapporter för statistik, till exempel till SCB och Svenskt Näringsliv. 
 

ELLER LÅT VÅRA REDOVISNINGSKONSULTER GÖRA ALLT 

Vill ni fokusera helhjärtat på företagets utveckling, era visioner och drömmar? Då kan ni låta oss på BDO vara er ekonomiavdelning, ta hand om hela bokföringen och även sköta moms- och arbetsgivardeklarationerna. Våra redovisningskonsulter kan komma ut till företaget eller så lämnar ni över era underlag till oss. Genom smidiga och effektiva digitala flöden i BDO-portalen har ni full koll på bokföringen i realtid.  

  

”Om man tänker på att varje siffra motsvarar en verklig händelse blir bokföring rätt spännande.”  

  

BOKFÖRING - VIKTIGT ATT TÄNKA PÅ  

 1. Alla affärshändelser måste verifieras av underlag, så kallade verifikationer.  
 2. Verifikationer kan bestå av fakturor, kvitton, reseräkningar, lönespecifikationer, moms- och arbetsgivarredovisningar, avtal och in- och utbetalningskvitton från banken. 
 3. Bokför affärshändelserna i kronologisk ordning. 
 4. Följ bankkontoutdraget. På så sätt ser du till att alla banktransaktioner blir bokförda.  
 5. Avstämning bör göras varje månad, så att bokföringens saldon för bankkonton, kundfordringar, leverantörsskulder och skattekonto stämmer med verkligheten. 

  

FASTIGHETREDOVISNING OCH INTERNATIONELL REDOVISNING 

Om företaget äger en industri-, hyres- eller jordbruksfastighet är det speciella redovisningsregler som gäller. Samma sak om ni har internationella affärstransaktioner. Vi ger råd och tips så att dessa blir korrekt bokförda.  7 ANDLEDNINGAR TILL ATT OUTSOURCA DIN REDOVISNINGSFUNKTION

 1. Engagerad affärspartner
  Vi är tillgängliga och har ett stort personligt engagemang som innebär att vi är väl insatta i ditt företag och bransch.
 2. Rätt expertis
  Våra experter är en kvalitetsstämpel! Ni får tillgång till auktoriserade redovisnings och lönekonsulter som har den kunskap som behövs inom området för att korrekt, snabbt och effektivt lösa uppgiften.
 3. Ökad likviditet
  Lägre fasta kostnader för personal och system vilket ökar företagets likviditet. Vår lösning är dessutom skalbar om dina behov förändras.
 4. Moderna affärssystem
  Ni har alltid tillgång till moderna system, där vi tar hand om era ekonomiprocesser på bästa effektiva sätt utan att ni behöver investera i egna system. Ni lägger minimal tid på administration.
 5. Trygghet
  Tillgång till auktoriserade redovisnings- och lönekonsulter som alltid är uppdaterade kring deadlines och de regelverk som gäller. 
 6. Minskad sårbarhet
  Flexibilitet med full bemanning där sjukdom, semester, uppsägning och föräldraledighet inte kommer emellan.
 7. Mer tid över till er kärnverksamhet
  Ni som företagare kan fokusera på det ni är bäst på och kan lita på att vi tar hand om resten. 
   

Är du intresserad av att veta mer?

Hör av dig till oss eller fyll i kontaktformuläret nedan så återkommer vi till dig inom kort.

Är du BDO-kund:

Enter security code:
 Security code