Analys & rådgivning

Analys & rådgivning

Även om ni är alldeles utmärkt nöjda med nuvarande ekonomiadministration kan det ändå vara värt att ställa sig frågan ”Vart är vi på väg” ”Och hur ska vi ta oss dit?” Företaget kanske står inför en utvecklingsfas, är lite ekonomiskt pressat eller växer mycket just nu. Eller så hinner ni helt enkelt bara inte med administrationen. Förändringar kan gå fort och om ett halvår eller en månad kan saker se helt annorlunda ut och behovet av ekonomiprocesser och ekonomiska rutiner förändrats.

   

Bättre ekonomistyrning, mer tid och lägre kostnad  

Det låter bra, eller hur? BDO börjar med att kartlägga ekonomiprocesserna. Vilka system används och vem gör vad och hur? Tillsammans med er undersöker vi sedan hur behovet kommer att se ut framöver. Vi ger ett förslag på hur era framtida ekonomiprocesser kan se ut med befintlig arbetsstyrka, eventuella nyrekryteringar eller inhyrning av personal. Även affärssystemen ses över. Målet är att du ska få bästa möjliga ekonomi – i dubbel bemärkelse. Effektivare rutiner för redovisning, fakturering och lönehantering. Mer träffsäkra och relevanta ekonomiska rapporter. Lägre kostnad. Och dessutom mer tid till dig att förverkliga dina drömmar och visioner.

 

BDO håller i projekt  

Vi finns med dig hela vägen, från analys till implementering av nya ekonomisystem och utbildning av personal. Vi ser till att inget hamnar mellan stolarna utan att alla ekonomifunktioner kommer på plats och sköts på bästa sätt.
 

 

Rätt resurs och system, på rätt plats, i rätt tid.

Vi hjälper er med ekonomiska analyser:     

  • Nyckeltalsanalys   
  • Resultatbudget   
  • Kassaflödesanalys   
  • Likviditetsprognos   
  • Kundanpassade rapporter

Kontaktpersoner

Hör av dig till oss så kontaktar en av våra redovisningskonsulter dig

Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår integritetspolicy. Läs vår policy här.