BDO i Helsingborg

– Revisionsbyrå och affärspartner med branschens nöjdaste kunder

Varmt välkommen till BDO i Helsingborg och vårt kontor på Stortorget 2 i Helsingborg. Vi är marknadens mest engagerade affärspartner inom rådgivning, revision, skatt samt outsourcing av redovisning och lön.

Vi vill knyta kontakter för att skapa långvariga relationer. Ett långsiktigt samarbete där våra revisorer, skattekonsulter eller affärsrådgivare kan lära känna er verksamhet för att tillsammans skapa förutsättningar för ett hållbart och lönsamt företagande. Personligt engagemang är lika viktigt som kunskap och kvalitet för oss. Vi tror att det är den insikten som har gett oss branschens nöjdaste kunder. Sedan 2013.

Lokal expertis. Global kraft.

Behöver ni hjälp av en revisor, har frågor om skatteregler eller har funderingar kring affärsbeslut och behöver ekonomisk rådgivning? Har ni funderat på att låta en byrå sköta er bokföring eller löneadministration? Eller står ni inför ett uppköp eller försäljning? För alla dessa frågor finns BDO.

På Helsinborgskontoret arbetar vi med både små och medelstora bolag inom alla olika branscher. Vi finns med i deras vardag och på deras utvecklingsresa, på en allt mer digitaliserad marknad. Många av våra kunder är ägarledda och geografiskt är de väl utspridda.

På BDO har vi många specialister med olika kompetenser vilket gör att vi kan vara en komplett affärspartner med ett skräddarsytt kundteam för att just ert företag ska nå affärsmässiga framgångar.

Med över 100 000 anställda runt om i övriga Sverige och globalt garanterar vi att du får all den kompetens och kraft du behöver för att ta din affärsverksamhet till nästa nivå. Oavsett om det är lokalt i regionen eller ute i vida världen.
 

Vi har världens roligaste och mest stimulerande jobb

Våra revisorer, skatterådgivare, lönekonsulter och affärsrådgivare trivs på jobbet! Att hjälpa företag att bli än mer framgångsrika inspirerar oss. Vi hoppas att vi får vara med på er utvecklingsresa.

Oss kan du räkna med.

Funderar du på att starta en verksamhet i Danmark? Se till att få en bra start!

När du passerar gränsen mellan Sverige och Danmark, gäller andra skatteregler och förfarande för företag och för privatpersoner. Det kan vara utmanande att navigera bland de många reglerna och förstå skillnaderna. För att göra det så enkelt som möjligt för våra kunder har vi på BDO ett nära samarbete över gränsen med våra kollegor i Danmark.

Vårt samarbete ger oss möjlighet att erbjuda våra kunder en korrekt och specialiserad rådgivning.

Som rådgivare och revisorer är en av våra främsta uppgifter att stötta och erbjuda våra kunder rådgivning för att utveckla affärspotentialen både inom Sverige och utomlands. I detta svensk/danska samarbete har vi möjlighet att erbjuda våra tjänster över gränsen.