Lönekonsult/Interimstjänster inom lön

Hyr in interima lönekonsulter redan idag

Saknar ni lönepersonal kan BDO fungera som er externa resurs. Hör av er till oss så stärker vi upp löneavdelningen direkt – på kort eller lite längre sikt. Vare sig det gäller föräldravikariat, långtidssjukdom eller under tiden ni rekryterar nya medarbetare.   

Våra interimskonsulter ser till att löneberedning, löneutbetalningar och redovisning av personalskatt och arbetsgivaravgifter håller högsta tänkbara kvalitet. Med våra kompetenta lönekonsulter kan ni vara trygga med att lagar, regler och avtal efterlevs.
 

Ibland kan det vara bra med nya ögon    

Våra erfarna lönekonsulter är vana vid att snabbt sätta sig in i jobbet och kommer därför att kunna stötta er verksamhet från dag ett. Konsulterna kommer också gärna med förslag på hur ni kan organisera och effektivisera löneprocessen.   

BDO:s lönekonsulter hanterar löneadministrationen för både svenska och internationella företag, med alltifrån en anställd till flera hundra. Vi arbetar i moderna system för löneberedning och tid- och reseräkningsrapportering. Våra lönespecialister hjälper också till med att tolka avtal och lagar samtidigt som löneprocesserna kvalitetssäkras och effektiviseras. 
 

 

Kontaktpersoner

Kontakta våra lönekonsulter

Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår integritetspolicy. Läs vår policy här.