Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen av webbplatsen för dig som användare.
  • BDO Helsingborg

BDO Helsingborg

Varmt välkommen till vårt kontor på Hälsovägen 47 i Helsingborg. Vi är specialister inom rådgivning, revision, skatt och företagsservice som brinner för att vända utmaningar till möjligheter. Det är inte så konstigt att vi har Sveriges nöjdaste kunder eftersom vi alltid strävar efter att ligga steget före. Och dessutom gillar vi att träffa er – så kom gärna in på en fika!

BDO i Sundets pärla

Vårt specialistområde är ägarledda och familjeägda bolag. Men inom våra fyra väggar arbetar även personer med stor erfarenhet av andra företagsformer som stora bolag, stiftelser, ideella föreningar och offentlig förvaltning.

Siffrorna bakom människan

Vi tycker själva att vi har ett roligt och stimulerande arbete där vi vägleder och guidar dig i den riktning som är mest optimal för dig. Långsiktiga relationer är värdefulla för oss. Du som redan är kund hos oss vet även att vår dörr alltid står öppen för såväl gamla som nya kunder.

Vi ses.

 

 


 

Funderar du på att starta en verksamhet i Danmark? Se till att få en bra start!

När du passerar gränsen mellan Sverige och Danmark, gäller andra skatteregler och förfarande för företag och för privatpersoner. Det kan vara utmanande att navigera bland de många reglerna och förstå skillnaderna. För att göra det så enkelt som möjligt för våra kunder har vi på BDO ett nära samarbete över gränsen med våra kollegor i Danmark.

Vårt samarbete ger oss möjlighet att erbjuda våra kunder en korrekt och specialiserad rådgivning.

Som rådgivare och revisorer är en av våra främsta uppgifter att stötta och erbjuda våra kunder rådgivning för att utveckla affärspotentialen både inom Sverige och utomlands. I detta svensk/danska samarbete har vi möjlighet att erbjuda våra tjänster över gränsen.

I broschyren kan du läsa mer om vårt svensk-danska samarbete, hur vi kan hjälpa dig och ditt företag samt kontaktuppgifter.

LÄS BROSCHYREN HÄR

 

 

BDO Helsingborg
Hälsovägen 47
254 42  Helsingborg
(+46) 10 171 56 99
Karta


Postadress

 3009
250 03  Helsingborg
Sverige