Års- och hållbarhetsredovisning 2022/2023Nu fortsätter resan

Tillsammans med våra kunder fortsätter vi nu resan mot en bättre värld. När hållbarhet hänger ihop med lönsamhet är det så mycket lättare att göra rätt. Vi tror att framtiden tillhör dem som inser detta. Följ med du också!

8%

Årets tillväxt är 8%. Vi har en stabil tillväxt och en fin lönsamhet.

52%

Soliditeten uppgår till 52% och har mer än fördubblats sedan 2018/19.

192 mkr

Rörelseresultatet uppgick till 192 mkr (178 mkr), vårt bästa hittills.Karriär

Karriärföretag 2024

För femte året i rad är vi med på listan över de mest attraktiva arbetsgivarna i Sverige. Juryns bedömning baseras framför allt på utvecklingsmöjligheter, employer branding och närvaro på sociala medier.
Vill du bli en av oss? Läs mer här
Nöjdastkunder

Sveriges nöjdaste kunder – alla kategorier!

I över ett decennium är BDO den revisionsbyrå som har allra nöjdast kunder och i år kan vi också stoltsera med att vi har nöjdast kunder i Sverige.
Läs vårt pressmeddelande
Jämställdhet

Jämställdhet, öppenhet och inkludering

Under året överträffade BDO målet om att ha minst 30 procent kvinnliga partners på byrån. Totalt på byrån och i ledningsgruppen är över 60 procent kvinnor och styrelsen består av 33 procent kvinnor. Vi arbetar strukturerat med att skapa en jämställd och inkluderande kultur till exempel vid lönesättning, rekrytering eller när arbetsgrupper och roller tillsätts samt genom coachnätverket YOU.
Läs mer här

 Vägen mot Net Zero

BDO är medlem i Net Zero och arbetar därmed för att nå klimatneutralitet senast år 2050. Vi ställer krav på leverantörer och arbetar för att våra kunder ska ta ansvar för sitt klimatavtryck och hjälper dem i processen.

Kontaktpersoner