Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen av webbplatsen för dig som användare.
  • BDO Malmö

BDO Malmö

Varmt välkommen till BDO i Malmö och vårt nya kontor på Jörgen Kocksgatan 1B, hit flyttade vi i januari 2018 - läs mer i vår pressrelease. Vi är specialister inom rådgivning, revision, skatt och företagsservice som brinner för att vända utmaningar till möjligheter. Det är inte så konstigt att vi har Sveriges nöjdaste kunder eftersom vi alltid strävar efter att ligga steget före. 


BDO i parkernas stad

Vårt specialistområde är ägarledda och familjeägda bolag. Men vi har även stor erfarenhet av andra företagsstorlekar och driftsformer. Med vårt stora svenska och globala nätverk kan vi ge våra kunder fullservice inom affärs- och skatterådgivning.

Siffrorna bakom människan

Vi har världens roligaste och mest stimulerande jobb – att vara samtalspartners till företag med koncentrerat och aktivt ägande och hjälpa dessa att bli än mer framgångsrika. Vi drivs av att ligga i framkant och satsar på att vässa vår kompetens för ge marknadens bästa tjänster. Och förresten, du vet väl att BDO än en gång tog förstaplatsen i kundnöjdhet bland landets revisionsbyråer?

Vi ses.

BDO Malmö
Jörgen Kocksgatan 1B
211 20  Malmö
(+46) 10 171 56 99
Karta