Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen av webbplatsen för dig som användare.
  • BDO Linköping

BDO Linköping

Varmt välkommen till vårt kontor på Drottninggatan 19 i Linköping. Vi är engagerade specialister inom rådgivning, revision, skatt och företagsservice. Dessutom brinner vi för att vända utmaningar till möjligheter och värnar om dig och ditt företags framtid.

Vårt fokus är ägarledda företag men vi har resurserna att möta dina behov oavsett bransch, ägandeform och storlek. Genom vårt nätverk har vi experter på plats runt om i hela landet eller världen för dig med internationell anknytning.

Vi har världens roligaste jobb

Vi drivs av att ligga i framkant och vara en proaktiv samarbetspartner. Det är ingen slump att vi år efter år toppar listan i kundnöjdhet bland våra kunder. Framgångskonceptet heter vass kompetens, ett komplett tjänsteerbjudande och fantastiska medarbetare.

Siffrorna bakom människan

Förutom att hålla en hög nivå på våra tjänster, tycker vi att det är viktigt med en trevlig atmosfär och en prestigelös relation, såväl medarbetare som kunder emellan. Vårt motto är att erbjuda förstklassig service till våra befintliga och potentiella kunder. Vi strävar alltid efter att ligga steget före och är mån om att bygga personliga, långsiktiga relationer. Välkommen in så berättar vi mer om vad vi kan erbjuda dig och ditt företag.

BDO Linköping
Drottninggatan 19
582 25  Linköping
Karta