Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen av webbplatsen för dig som användare.
  • BDO Kungsbacka

BDO Kungsbacka

Varmt välkommen till vårt nya kontor på Borgåsliden 30 i Kungsbacka. Vi är engagerade specialister inom rådgivning, revision, skatt och företagsservice som brinner för att vända utmaningar till möjligheter. Det är inte så konstigt att vi ger Sveriges bästa kundupplevelse eftersom vi alltid strävar efter att leverera högsta kvalitet och nytta för våra kunder. Och dessutom gillar vi att träffa er – så kom gärna in på en kaffe! 


Vi kan både siffror, affärer och strategier

Vår primära kundmålgrupp på Kungsbackakontoren är mindre och medelstora ägarledda bolag och personerna bakom dem. Vi tar hand om din redovisning, revision och ger dig strategisk rådgivning. Ditt företags nuvarande situation och framtida utveckling analyseras och du får ett snyggt och genomarbetat material.

Vårt löfte: vi kommer att inte göra dig besviken

Våra medarbetare – revisorer och redovisningskonsulter – har en stor passion för siffror och att vara goda rådgivare till våra kunder. Den stora kompetens- och erfarenhetsbredden tillsammans med vår prestigelöshet skapar en dynamisk stämning på kontoren. Och vi tycker att ha kul på jobbet är viktigt – vi jobbar så pass mycket att det vore synd att inte ha kul under tiden.

Vårt motto är att våra kunder ska få levererat det de beställt, och det med den största nöjdheten. 

Har du en verksamhet i Kungsbackatrakten? Då har du kommit helt rätt!
 

BDO Kungsbacka
Borgåsliden 30
434 39  Kungsbacka
+46 10 171 56 99
Karta