Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen av webbplatsen för dig som användare.
  • BDO Kalmar

BDO Kalmar

Varmt välkommen till vårt kontor på Barlastplan 2 i Kalmar. Vi är specialister inom rådgivning, revision, skatt och företagsservice som brinner för att vända utmaningar till möjligheter. Vi har en hög tillgänglighet och är alltid beredda att ställa upp om det behövs. Det är inte så konstigt att vi har Sveriges nöjdaste kunder eftersom vi alltid strävar efter att ligga steget före. Och dessutom gillar vi att ha en nära kontakt med våra kunder – så kom gärna in på en fika!

Siffrorna bakom din verksamhet

Vårt huvud- och specialistområde är ägarledda och familjeägda bolag och personerna bakom dem. Men vi har även stor erfarenhet av andra företagsformer. Utöver revision och rådgivning kan vi hjälpa dig med skattefrågor, både svensk och internationell beskattning. Dessutom erbjuder vi en mängd konsulttjänster och företagsservice – så att du som företagare ska kunna ägna dig åt din affär fullt ut. Vi skräddarsyr supporten efter dina unika behov, bland annat genom att upprätta löpande redovisning i moderna webbaserade system och utifrån detta arbete lämnas rättvisande månadsrapporter, redovisa dina månatliga skatter och avgifter, ge löneservice samt tillgång till ett modernt system för att hantera leverantörsfakturor. Vi ger stöd för och upprättar delårs- och årsbokslut med tillhörande årsredovisning samt inkomstdeklaration. Vårt internationella nätverk ger även våra kunder tillgång till en global revisions- och konsultorganisation.

Helhetsperspektiv för varje kund

Engagemanget för våra kunder är vår passion. Och vi är övertygade om att vårt arbete är till lika stor nytta i samhället och näringslivet som för enskilda företagare. För oss är det viktigt med en social atmosfär och en god prestigelös relation. Både mellan kollegor och gentemot kunder. Vi begränsar oss inte till de traditionella frågeställningarna kring ditt företag utan strävar efter att se helheten för dig som ägare och ditt företag. Därför beaktar vi ofta även skatteplanering, familjerätt, försäkringar, företagsvärdering, bolagsstruktur och personlig ekonomi i våra uppdrag. Och förresten, du vet väl att BDO åter tog förstaplatsen i kundnöjdhet bland landets revisionsbyråer? En tydlig bekräftelse på att vi är på rätt väg, men vi strävar förstås alltid efter att bli ännu bättre. Vi ser fram emot att ses!

BDO Kalmar
Barlastplan 2
392 31  Kalmar
(+46) 10 171 56 99
Karta