Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen av webbplatsen för dig som användare.
  • BDO Jönköping

BDO Jönköping

Varmt välkommen till vårt nya kontor på Myntgatan 2 i centrala Jönköping.  Vi är engagerade specialister inom rådgivning, revision, skatt och företagsservice. Dessutom brinner vi för att vända utmaningar till möjligheter och värnar om dig och ditt företags framtid.

Vårt fokus är ägarledda företag men vi har resurserna att möta dina behov oavsett bransch, ägandeform och storlek. Genom vårt nätverk har vi experter på plats runt om i hela landet eller världen för dig med internationell anknytning.

Siffrorna bakom människan

Förutom att hålla en hög nivå på våra tjänster, tycker vi att det är viktigt med en trevlig atmosfär och en prestigelös relation, såväl medarbetare som kunder emellan. Vårt motto är att erbjuda förstklassig service till våra befintliga och potentiella kunder. Vi strävar alltid efter att ligga steget före och är mån om att bygga personliga, långsiktiga relationer. Det är därför inte så konstigt att vi har branschens mest nöjda kunder, år efter år. Välkommen in så berättar vi mer om vad vi kan erbjuda dig och ditt företag.

BDO Jönköping
Myntgatan 2
553 32  Jönköping
(+46) 10 171 56 99
Karta