Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen av webbplatsen för dig som användare.
  • BDO Borås

BDO Borås

Har du hälsat på hos Borås trevligaste byrå? Varmt välkommen till vårt kontor på Katrinedalsgatan 7 i Borås. Vi är specialister inom rådgivning, revision, skatt och företagsservice som brinner för att vända utmaningar till möjligheter. Det är inte så konstigt att vi har Sveriges nöjdaste kunder eftersom vi alltid jobbar på att ligga ett steg före. Och dessutom gillar vi att träffa er – så kom gärna in på en kaffe!

Vårt specialistområde är ägarledda och familjeägda bolag och du som driver eller står bakom företaget. Men vi har även stor erfarenhet av andra företagsformer. Som byrå i Sveriges modemekka har vi varit specialiserade på bolag inom konfektionsbranschen men idag servar vi kunder inom alla branscher.

Tillgängliga för dig

Vi finns alltid tillgängliga dagtid för att hjälpa dig efter dina behov. Om dagtid inte räcker eller passar dig ställer vi självklart upp på andra tider också. Långsiktiga relationer och samarbeten är värdefulla för oss och vi jobbar i team för att på bästa sätt ge dig rätt rådgivning och service. För att leva upp till det är vi alltid minst två personer inkopplade på varje uppdrag. 

Vi ses.

BDO Borås
Katrinedalsgatan 7C
504 51  Borås
(+46) 10 171 56 99
Karta