Rådgivning

Läs mer om hur det är att jobba inom rådgivning på BDO

 

Vad gör en rådgivare på BDO?

För dig som kan ta eget ansvar, växer av feedback och vill vara involverad i kundens framgångar från start är affärsområdet rådgivning på BDO rätt arbetsplats. Vi har ett stimulerande arbetsklimat där medarbetarna lyfter fram möjligheterna att växa, förebilderna och den goda handledningen som några av de saker som gör det kul att gå till jobbet. Vi har en platt organisation och arbetar i nära kontakt med våra kunder, redan från start.


Bidra till att kunder och kollegor når sin fulla potential

Inom affärsområdet rådgivning erbjuder vi en omfattande tjänstepalett, inklusive Corporate Finance (Transaction Services, Valuation, Mergers & Acquisitions), Risk Advisory Services, ESG och hållbarhetstjänster samt rådgivning inom avancerad redovisning och rapportering. En roll inom rådgivning på BDO passar dig som vill bidra till att kunder och kollegor når sin fulla potential. Här finns möjligheten att bli en nyckelspelare i en framgångsrik organisation som alltid bidrar till att kunden når sina högt ställda mål.  

Karriär och utveckling  

På BDO ges du möjlighet att utveckla din kompetens och sätta dina teoretiska kunskaper in i praktiken. Rådgivning på BDO präglas av en dynamisk och familjär företagskultur som prioriterar kompetensutveckling hos våra medarbetare – om du har vilja, fokus och engagemang kan du nå hur långt du vill!  Vi satsar på individuell utveckling och erbjuder omfattande utbildningsmöjligheter för att skapa långsiktiga karriärmöjligheter inom olika områden.  

Clara Grönberg

Möt en BDO:are

Clara Grönberg jobbar med rådgivning i BDO:s hållbarhetsgrupp. Här berättar hon mer om intresset för hållbarhetsfrågor och delar med sig av sin personliga resa!
Lär känna Clara Grönbergchevron_right

Rådgivare för en dag

Det har börjat komma olika gäster till BDO. De jobbar som personliga tränare, seglare och kock med mera - och de vill alla testa på vad det innebär att vara BDO:are för en dag.

Följ med på en resa till BDO:s inre och se vad det innebär att jobba här.

Våra lediga tjänster