Redovisning & Lön

Läs mer om hur det är att jobba inom redovisning och lön på BDO

 

Vad gör en konsult inom redovisning och lön på BDO?

Att arbeta nära våra kunder och hjälpa dem att utvecklas mot sina mål, i med- och motgång, är vad som driver och motiverar oss i vårt arbete. Som affärspartner skapar vi både trygghet i våra kunders beslutsprocesser och agerar stöd i den dagliga ekonomi- och lönehanteringen.  

Genom smidiga digitala lösningar inom heltäckande redovisning, ekonomistyrning, ekonomiska beslutsunderlag och en stor bredd av lönetjänster, hjälper vi företagen att frigöra kompetens så att de fokusera på vad de gör bäst. Som ekonomisk rådgivare inom redovisning och lön kan du göra verklig skillnad för företag – och oavsett din erfarenhetsnivå finns det möjligheter hos oss på BDO. 

 

Redovisning  

Som redovisningskonsult på BDO arbetar du som ekonomisk rådgivare med allt ifrån löpande bokföring till att ta fram budgetar, ekonomiska beslutsunderlag, årsredovisningar, samt hjälper bolag att få ekonomisk överblick av sitt företag. På BDO ligger vi i framkant vad gäller digitala arbetssätt och stöttar våra kunder med systemanalyser och genom digitala processer hjälper vi dem att bli mer effektiva i sitt arbete. 

BDO jobbar både som redovisningsbyrå och med bemanning för interimsuppdrag. Du kan även arbeta med att komplettera våra kunders ekonomiavdelning och agera bollplank när komplexa redovisningsfrågor hamnar på bordet. Läs mer om vad vi gör och vilka tjänster vi erbjuder inom redovisning.

Lön  

Utbetalning av löner är en av de absolut viktigaste funktionerna i ett företag. Som lönekonsult på BDO kan du antingen agera som interimskonsult eller hantera våra kunders löneadministration. Du arbetar med allt ifrån löpande lönehantering till att se till att löneberedning, löneutbetalningar och redovisning av personalskatt och arbetsgivaravgifter håller högsta tänkbara kvalitet – att kundernas löneprocesser kvalitetssäkras och effektiviseras. Rollen som lönekonsult på BDO passar dig som vill vara med företagens resa och agera strategisk lönepartner så att kunderna kan fokusera på vad de gör bäst – sin egen affär. Läs mer om vad vi gör och vilka tjänster vi erbjuder inom lön.

Emma Lindberg

Möt en BDO:are

Emma Lindberg jobbar som redovisningskonsult på BDO i Umeå. Läs om hennes väg från förskollärare till konsult och vad hon tycker är det bästa med BDO.
Lär känna Emma Lindbergchevron_right

Lönekonsult för en dag

Det har börjat komma olika gäster till BDO. De jobbar som personliga tränare, seglare och kock med mera - och de vill alla testa på vad det innebär att vara BDO:are för en dag.

Följ med på en resa till BDO:s inre och se vad det innebär att jobba här.

Redovisningskonsult för en dag

Från gymmet till kontoret - personliga tränaren Joseph Tekie axlar rollen som redovisningskonsult för en dag när han besöker Ehsan Delgosar för sitt första kundmöte på BDO.

Följ med på en resa till BDO:s inre och se vad det innebär att jobba här.

Våra lediga tjänster