Revision

Läs mer om hur det är att jobba inom revision på BDO

 

Vad gör en revisor på BDO?  

Som revisor på BDO har du ett viktigt samhällsuppdrag och spelar en central roll i företagens förändringsresa. Revisorsyrket erbjuder en spännande möjlighet att inte bara fördjupa dig i företagsvärlden, utan också att påverka kundföretagens utveckling och framgång. Du arbetar med både nationella och internationella kunder och granskar deras finansiella transaktioner, händelser och processer samt hjälper dem att identifiera eventuella brister och ger proaktiv rådgivning om förbättringsområden.

Bli expert på hur företag kan verka mer effektivt och lönsamt

Om du gillar att analysera, lösa komplexa problem och arbeta nära företagsledare, kan revisorsyrket vara den perfekta vägen för dig. Du får insyn i företagens ekonomi, säkerställer att den finansiella informationen är korrekt, identifierar möjligheter och risker, och hjälper företagen att fatta kritiska beslut. Som revisor på BDO får du inte bara djup insikt i våra kunders affärsverksamhet utan utvecklas även inom skatt, redovisning och andra affärskritiska frågor och blir således expert på hur företag kan verka mer effektivt och lönsamt.

Karriär och utveckling  

Revisionsområdet är ständigt i utveckling och på BDO ges du möjlighet att utveckla din kompetens och sätta dina teoretiska kunskaper in i praktiken. BDO har ett gediget internt kursutbud och för våra revisionsmedarbetare har vi en framtagen intern utbildningsplan med årliga kurser och utbildningar för att du ska kunna lägga en bra grund inför revisorsexamen. På BDO tror vi på att våra medarbetare själva är med och påverkar sin framtid – om du har vilja, fokus och engagemang kan du nå hur långt du vill!  Vi satsar även på individuell utveckling och erbjuder omfattande utbildningsmöjligheter för att skapa långsiktiga karriärmöjligheter inom olika områden.

Freddy

Möt en BDO:are

"Jag minns att jag fick upp ögonen för revision under en specifik föreläsning på skolan där en revisor på BDO pratade om sin karriärsresa inom revision vilket verkligen fångade mitt intresse, på den vägen är det."
Lär känna Freddychevron_right

Våra lediga tjänster