Skatt

Läs mer om hur det är att jobba inom skatt på BDO

 

Vad gör en skatterådgivare på BDO?

För dig som är intresserad av att utveckla din karriär inom skatt, är BDO den perfekta platsen. Skatt är alltid en central fråga som varierar beroende på vilken fas företag befinner sig i, och hos oss är vi alltid redo att möta de utmaningar som skatteområdet innebär och ge rådgivning till våra kunder i dessa komplexa frågeställningar.  

Bli del av vårt skatteteam med specialister i framkant

På BDO är vi stolta över vår kompetens inom skatteområdet. Vi har specialister som är i framkant och levererar högkvalitativa skattelösningar som hjälper våra kunder att navigera genom de komplexa skattereglerna, både nationellt och internationellt. Som en del av vårt skatteteam kan du arbeta med allt ifrån nationell och internationell företagsstrukturering, transaktioner och utlandsetableringar. Du arbetar och nära kunden för att förstå deras affärsverksamhet och identifierar möjligheter till skatteoptimering och riskhantering samt agerar som en hjälpande hand i komplicerade skatteregler som styr verksamheten. Du arbetar genomgående med moderna verktyg och är med och verkligen skapar mervärde för kund! Arbetet inom skatt hos oss på BDO präglas av samarbete både externt och internt, inte bara med kollegorna inom skatt utan även med kollegorna inom våra övriga affärsområden.  

Oskar Crafoord

Möt en BDO:are

Oskar Crafoord är skattejurist på BDO i Malmö. Under hashtaggen #villbliskatterådgivare delar med sig av sin resa mot att bli auktoriserad Skatterådgivare.
Följ med på hans resachevron_right

Skattekonsult för en dag

Det har börjat komma olika gäster till BDO. De jobbar som personliga tränare, seglare och kock med mera - och de vill alla testa på vad det innebär att vara BDO:are för en dag.

Följ med på en resa till BDO:s inre och se vad det innebär att jobba här.

Våra lediga tjänster