Vår historia

Känner du historiens vingslag?

De framgångssagor man kommer ihåg bäst har alla en gemensam nämnare: de börjar under knappa förhållanden i ett garage, ett studentrum eller i en djup småländsk skog långt ifrån ära och berömmelse. Företaget som utgör grunden för BDO idag har en liknande historia att berätta.

Den 16 februari 1948 startade Sten Erik Feinstein revisionsbyrån som under flera år framöver skulle gå under namnet Sten Erik Feinstein Revisionsbyrå. Han var då knappt 28 år gammal och startade företaget i sin mammas lägenhet på Kungsholmen. Året efter flyttade byrån in i egna lokaler och resten är, som man brukar säga, historia.Vår historia är lång, men det finns några årtal som är extra speciella för oss. 1973 blev byrån medlem i den globala organisationen BDO, efter grundarna Binder Dijker Otte & Co. En annan viktig milstolpe var bildandet av SwedAudit, som vid starten 1982 bestod av tio fristående byråer. Under 1987 ändrades namnet till BDO Revision som under 1990-talet växte till att omfatta 25 byråer.

Idag är BDO en av världens största revisions- och konsultorganisationer med över 100 000 medarbetare i fler än 160 länder. Vi kan hjälpa dig lokalt på något av våra tjugotal kontor runt om i Sverige, eller globalt via BDO:s världsomspännande nätverk. Från den första Stockholmsbyrån som Sten Erik startade i slutet av 1940-talet, har dagens firma vuxit till att vara små och medelstora bolags ledande vägledare inom rådgivning, revision, skatt och outsourcing av redovisning och lön.


Kontakta oss

Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår integritetspolicy. Läs vår policy här.