Nöjda kunder

Nöjdast kunder. I över ett decennium

Vi drivs av att se våra kunder växa och nå framgång. Att du som kund känner att vi är relevanta och är nöjd i kontakten med oss.


BDO har haft nöjdast kunder i revisionsbranschen sedan 2013. Det är förstås ett resultat av att vi har många kompetenta och engagerade medarbetare som ser vikten av service och goda relationer. Och att vi har relevanta tjänster

Att välja rådgivnings- och revisionsbyrå kan vara en utmaning. Vill du ansluta dig till Sveriges nöjdaste kunder? Hör av dig redan idag!


Nöjdast kunder. I över ett decennium.

Vår vd Malin Nilsson delar med sig av vår framgångshistoria.

Lyckade samarbeten bygger på engagemang

Så här har vi arbetat tillsammans med några av våra kunder.
Swemac

”Så är BDO med på vår hållbarhetsresa.”

Som aktör inom behandling av frakturer står Swemac inför en del hållbarhetsutmaningar, inte minst när det gäller leveranskedjan som spänner över flera världsdelar.

– BDO hjälper oss att sätta in resurserna där de gör mest nytta, säger Mats Fransson, Head of Sustainability.
Läs merchevron_right
Lyckade samarbeten bygger på engagemang

Nordic Nest – jag är så imponerad av den snabba uppstarten

Nordic Nest jobbar efter missionen ”att hjälpa människor skapa hem att älska”. De erbjuder heminredning och design från ledande varumärken och formgivare med anknytning till Skandinavien. Både kontor och lager ligger i Kalmar och nöjda medarbetare är något som värderas väldigt högt inom företaget. Plötsligt stod de med akut personalbrist på sin löneavdelning. BDO anlitades för ett interimsuppdrag under tre intensiva månader då två av BDO:s lönekonsulter skötte Nordic Nests löneutbetalningar.
läs merchevron_right
Techdrottning med tid för just tech

Techdrottning med tid för just tech

GLOBHE är ett techföretag som satsar på att växa. Med högintressanta innovationer som kombinerar ny teknik och drönare för att upptäcka och förebygga katastrofer har de potential att ta nästa kliv. Med på deras utvecklingsresa finns BDO.
Läs merchevron_right
När allt klaffar – två som vet vikten av att betala ut rätt lön i rätt tid

När allt klaffar – två som vet vikten av att betala ut rätt lön i rätt tid

Sedan 2015 har BDO haft hand om Valios löner. Att lönen blir rätt och betalas ut på utsatt tid kan tyckas vara en självklarhet. Men för att allt ska stämma ligger viktigt arbete bakom. Vi har träffat Susanne Seidlitz som är HR-chef på Valio och Cina Brunnberg som är lönekonsult på BDO.
Läs merchevron_right
Techdrottning med tid för just tech

Totalentreprenad köptes upp av Eleda Group

JVAB är en lönsam totalentreprenad som levererar byggtjänster inom vatten och avlopp (VA), mark och väg tillsammans med rörinspektion för professionella kunder inom den offentliga sektorn och i det privata näringslivet. BDO agerade finansiell rådgivare när de köptes upp av Eleda Group.
Läs merchevron_right
På rätt kurs med BDO i besättningen

På rätt kurs med BDO i besättningen

Hjärta och hjärna. Entreprenören Anna Östling brinner för att göra hållbara affärer. Seglaren Anna Östling vet vad som krävs för att ligga högst upp i rankingen i matchracing. Där de flesta skulle känna att det räcker med en framgångsrik karriär ser Anna inga problem med att ha två.
Läs merchevron_right

Så här säger några av våra kunder

Nöjd kund

Vill du ansluta dig till Sveriges nöjdaste kunder? Kontakta oss idag.