Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen av webbplatsen för dig som användare.

Engagemang lönar sig!

Vi har branschens nöjdaste kunder - för tionde gången!

Det är våra medarbetares engagemang, kunskap och servicekänsla som gör att vi återigen toppar Svenskt Kvalitetsindex (SKI) lista över kundnöjdhet i vår bransch – och har gjort det tio gånger. Vi gläds över det höga förtroendet hos kunderna.

Att välja revisions- och rådgivningsbyrå kan vara en utmaning. Att vi på BDO har branschens nöjdaste kunder för tionde gången säger en del om hur vi är som byrå. Vill du ansluta dig till Sveriges nöjdaste kunder? Hör av dig redan idag!

KONTAKTA OSS    

 

TILL PRESSMEDDELANDET


 

Lyckade samarbeten bygger på engagemang.

Så här har vi arbetat tillsammans med några av våra kunder.

Hon bryter ny mark för passivhus och solenergi

På i stort sett egen hand har civilingenjören och entreprenören Ingrid Westman tagit sig an uppgiften att slå hål på myten om att passivhus vare sig går att bygga arkitektoniskt tilltalande eller industriellt. Hittills har det gått som tåget. Och BDO är med som partner på vägen.

LÄS MER


 

På rätt kurs med BDO i besättningen

Hjärta och hjärna. Entreprenören Anna Östling brinner för att göra hållbara affärer. Seglaren Anna Östling vet vad som krävs för att ligga högst upp i rankingen i matchracing. Där de flesta skulle känna att det räcker med en framgångsrik karriär ser Anna inga problem med att ha två.

LÄS MER