Nöjdast kunder i branschen

Vi drivs av att se våra kunder växa och nå framgång. Att du som kund känner att vi är relevanta och är nöjd i kontakten med oss. 

Varje år genomför Svenskt Kvalitetsindex branschmätningar i kundnöjdhet som ger oss ett kvitto på vårt jobb. BDO har haft nöjdast kunder i revisionsbranschen sedan 2013. Det är förstås ett resultat av att vi har många kompetenta och engagerade medarbetare som ser vikten av service och goda relationer. Och att vi har relevanta tjänster. 

Att välja rådgivnings- och revisionsbyrå kan vara en utmaning. Att vi på BDO har branschens nöjdaste kunder sedan 2013 säger en del om hur vi är som byrå. Vill du ansluta dig till Sveriges nöjdaste kunder? Hör av dig redan idag!

KONTAKTA OSS    

 

TILL PRESSMEDDELANDETNöjdast kunder. I över ett decennium.
 


Så här säger några av våra kunder.Lyckade samarbeten bygger på engagemang.

Så här har vi arbetat tillsammans med några av våra kunder.

 

Nordic Nest  – jag är så imponerad av den snabba uppstarten

Nordic Nest jobbar efter missionen ”att hjälpa människor skapa hem att älska”. De erbjuder heminredning och design från ledande varumärken och formgivare med anknytning till Skandinavien. Både kontor och lager ligger i Kalmar och nöjda medarbetare är något som värderas väldigt högt inom företaget. Plötsligt stod de med akut personalbrist på sin löneavdelning. BDO anlitades för ett interimsuppdrag under tre intensiva månader då två av BDO:s lönekonsulter skötte Nordic Nests löneutbetalningar.

LÄS MER


Techdrottning med tid för just tech

GLOBHE är ett techföretag som satsar på att växa. Med högintressanta innovationer som kombinerar ny teknik och drönare för att upptäcka och förebygga katastrofer har de potential att ta nästa kliv. Med på deras utvecklingsresa finns BDO.

LÄS MER


När allt klaffar – två som vet vikten av att betala ut rätt lön i rätt tid

Valio utvecklar mejeriprodukter för alla smaker med en jämn och hög kvalitet. Genom ett aktivt och engagerat hållbarhetsarbete skapar de bättre villkor för människa, djur och natur. Sedan 2015 har BDO haft hand om Valios löner. Många företag väljer att låta någon annan hantera deras löner. Att lönen blir rätt och betalas ut på utsatt tid kan tyckas vara en självklarhet. Men för att allt ska stämma ligger viktigt arbete bakom. Vi har träffat Susanne Seidlitz som är HR-chef på Valio och Cina Brunnberg som är lönekonsult på BDO.

LÄS MER


Totalentreprenad köptes upp av Eleda Group

JVAB är en lönsam totalentreprenad som levererar byggtjänster inom vatten och avlopp (VA), mark och väg tillsammans med rörinspektion för professionella kunder inom den offentliga sektorn och i det privata näringslivet. BDO agerade finansiell rådgivare när de köptes upp av Eleda Group.

LÄS MER


På rätt kurs med BDO i besättningen

Hjärta och hjärna. Entreprenören Anna Östling brinner för att göra hållbara affärer. Seglaren Anna Östling vet vad som krävs för att ligga högst upp i rankingen i matchracing. Där de flesta skulle känna att det räcker med en framgångsrik karriär ser Anna inga problem med att ha två.

LÄS MER


 


 

 
BMW och BDO hittade rätt tillsammans   Med Öland och Helsingborg som bas och södra Sverige som arbetsplats
Ibland är det bråttom. När BMW Financial Services behövde lösa ett akut skatteärende kopplat till utlandstjänstgöring kontaktade de en verklig expert på området.   Med en kombination av skickligt entreprenörskap, personligt engagemang och en human människosyn visar makarna Christer och Carina Ryder att det går att göra underverk i en bransch som annars styrs mycket av kronor och ören.
LÄS MER   LÄS MER