En levande och förenande kultur

Häng med i ett samtal om jämställdhet och kultur

Fanny Widman, grundare till Fannys förebilder och Malin Nilsson, vd på BDO möts i samtal om jämställdhet, mångfald, företagskultur och ledarskap. Dessa är alla avgörande komponenter för att skapa en arbetsmiljö där människor känner sig motiverade att stanna kvar, växa och uppleva en stark känsla av tillhörighet och glädje.

Att BDO har nöjdast kunder i branschen sedan 2013 är ingen tillfällighet, det är medarbetarna som gör det. Men hur får man egentligen medarbetarna att vilja stanna kvar och utvecklas? Och sitter företagskulturen egentligen i väggarna? Häng med i samtalet mellan Malin och Fanny.

Avsnitt 1: Jämställdhet på BDO

Inget företag har inte råd att prioritera bort jämställdhet. För oss på BDO är det en affärskritisk fråga – alla ska få samma förutsättningar att utvecklas. I det här avsnittet pratar Malin och Fanny om hur mångfald och inkludering hänger ihop med lönsamhet och hur BDO vände en nedåtgående trend och nu behåller fler kvinnliga talanger.
"De företag som är vinnande i framtiden har team som är inkluderande och baseras på en mångfald utifrån flera perspektiv som bakgrund, erfarenhet, kompetens, ålder och kön."

Avsnitt 2: Företagskultur på BDO

Vad är en företagskultur egentligen och sitter det i väggarna? Malin delar med sig om sin syn på företagskultur och vad det är som gör BDO:s företagskultur unik. Hon berättar om vårt syfte och drivkraft ”People helping people achieve their dreams”, ledarskap och feedbackkulturen på BDO.

Jobba på BDO? Inget att dividera om.

Vi tänker långsiktigt, din resa är viktig för oss. Vill du bli en av oss?
Lediga tjänster