• Vi jobbar med branschens nöjdaste kunder.

Jobba hos BDO? Inget att dividera om.

Kanske är du på det klara med att du vill satsa på en karriär inom ekonomisk rådgivning. Då återstår bara att fundera över vilken byrå du ska sikta på. Vill du drömmar genom att hjälpa andra att uppnå sina drömmar? Vill du bli morgondagens rådgivare? Vill du jobba med branschens nöjdaste kunder? Då är valet enkelt. 

 


Rätt person på rätt plats 

Våra medarbetare är vår absolut viktigaste tillgång och det är med glädje som välkomnar alla nya medarbetare på BDO. Vi lägger stor vikt vid att attrahera och behålla rätt kompetens och personer. 2021 tog vi emot utmärkelsen Karriärföretag och 2020 utsågs vi till Årets Employer Branding Företag inom Ekonomi 2020 av Universum.

Hos oss får du chansen att utvecklas i en trivsam arbetsmiljö och inkluderande företagskultur. Vår verksamhet präglas av goda relationer, delaktighet och långsiktiga karriärvägar. Du får tidigt stort ansvar samt möjlighet att påverka ditt arbete. Vårt breda tjänsteutbud innebär också att vi kan hjälpa kunderna på många plan. På så vis växer både du, ditt team och vi som bolag.


En levande och förenande kultur 

Vår företagskultur lever genom alla individer på BDO och våra ledord; relation, fokus, mod och relevans. Vi är alla kulturbärare och bidrar till den fina och utvecklande atmosfären vi har på BDO idag.

Vi har inte bara en härlig arbetsmiljö i trivsamma lokaler med trevliga kollegor där vi dagligen lär oss massor av varandra, utan vi erbjuder även bra förmåner. Vi har ett generöst friskvårdsbidrag, roliga aktiviteter som sommar- och julfest, kickerbjudande, after work och mycket mer. Vi erbjuder våra medarbetare ett gediget utbildningsprogram och vår stora intern kunskapsspridning, vår flexibla organisation bidrar till snabba karriärmöjligheter med många olika möjligheter.
 


Vår vision visar vägen.

Med en vision och en stark vilja att skapa något skapas en stark drivkraft och motivation. Och det har vi på BDO. Det BDO står för som företag, och som förenar alla medarbetare i de 160 länder där vi finns, är formulerat ”People helping people achive their dreams”. Det är grunden för vår verksamhet. Våra kunders drömmar betyder något för oss och vi vill hjälpa företagen att utvecklas och nå framgång. Det gör vi bäst i en kultur som präglas av goda relationer och hög kompetens, med medarbetare som stöttar varandra och samarbetar. Vi vill se en hållbar utveckling för våra kunder, våra medarbetare och i näringslivet och det åtagande ger oss en tydlig riktning, ett gemensamt engagemang och fokus.

Genom vårt syfte ger vi på BDO våra kunder ett tydligt löfte. Att med personligt engagemang och spetskompetens hjälpa företag att växa och nå framgång. Vårt löfte genomsyrar vår företagskultur som lever genom alla på BDO varje dag. Det hjälper oss att bygga förtroende, tillföra ett högre värde och bidra till en hållbar utveckling.

 

Här kan du träffa oss!

 

   

 

Hos oss kan internationella relationer bli vardag.


Att jobba i en av världens största revisons- och konsultorganisation har sina fördelar. Inom BDO International har vi ett mycket nära samarbete, med dagliga kontakter över lands- och affärsområdesgränser. Många av de uppdrag vi jobbar med är internationella och vill du skaffa dig värdefull utlandserfarenhet erbjuder vi löpande möjligheten att åka på secondment till världsmetropoler som London, New York och Mexico City. Utlandstjänstgöringen varar i minst tre månader och upp till två år.

Träffa kollegorna!


Här får du möta några BDO:are som berättar om varför de har valt BDO som arbetsplats ger tips till framtida medarbetare.

Läs mer här