Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen av webbplatsen för dig som användare.
  • Lönetjänster

Lönetjänster

Vi vet vikten av att betala ut rätt lön i rätt tid

Det blir allt vanligare att anlita en byrå för att sköta lönerna − en tryggare och kostnadseffektivare lösning för de flesta. 

BDO:s erfarna lönekonsulter hanterar löneadministrationen för såväl svenska som internationella företag med alltifrån en anställd till flera hundra. Vi arbetar i moderna system vad gäller såväl löneberedning som tid- och reseräkningsrapportering. Vi är också behjälpliga med att tolka avtal och lagar samtidigt som löneprocesserna kvalitetssäkras och effektiviseras. 

Med BDO:s löneteam får du en aktiv samarbetspartner som både minskar kostnaderna och förenklar ditt företags lönehantering.

 

Betalar du ut rätt lön?

Att betala ut rätt lön i rätt tid är lika viktigt för dig som arbetsgivare som för de anställda. Vi hjälper dig att säkra lönehanteringen. Alla lönekonsulter på BDO jobbar uteslutande med lön och har således spetskompetens inom detta område. 

Du kan välja att outsourca hela lönehanteringen alternativt att vi hjälper till på plats. På BDO erbjuder vi även kompletta lösningar med allt ifrån löpande redovisning till skatterådgivning och bokslut. 

 

Kvalitetssäkra lönehanteringen

Vi går igenom processer och rutiner för att kvalitetssäkra lönehanteringen samt identifiera eventuella brister. Vi gör en grundlig genomgång av senaste årets lönespecifikationer där vi kontrollerar att lagar och eventuella kollektivavtal efterföljs. Vi kontrollerar även semesterskulden och lönesystemets uppsättning. Efter genomförda kontroller levererar vi en rapport som kan bidra till att effektivisera och kvalitetssäkra lönehanteringen på företaget.

 

5 anledningar till att outsourca din löneadministration

1

 

Minskad sårbarhet

Vi säkerställer att rätt lön betalas ut i rätt tid. En trygghet med pålitliga system och full bemanning.

2

Minskade fasta kostnader

Lägre fasta kostnader för personal och system vilket ökar företagets likviditet. Vår lösning är dessutom skalbar om dina behov förändras.

3

Rätt kompetens
Tillgång till auktoriserade redovisnings och lönekonsulter som alltid är uppdaterade kring de regelverk som gäller. Våra experter är en kvalitetsstämpel!

4

Enkla att samarbeta med
Vi är tillgängliga och har ett stort personligt engagemang som innebär att vi är väl insatta i ditt företag och bransch.

5

Moderna affärssystem
Du som kund ska lägga minimal tid på administration, tack vare våra moderna system tar vi hand om era administrativa processer på bästa effektiva sätt och ni kan fokusera på er kärnverksamhet.

 

Är du intresserad av att veta mer?

Hör av dig till oss eller fyll i kontaktformuläret nedan så återkommer vi till dig inom kort.

Är du BDO-kund:

Här kan du kort beskriva ditt ärende.
Enter security code:
 Security code