• Vi vill träffa dig.


Besök våra studentevent

Vi besöker arbetsmarknadsdagar på många universitet och ser det som ett utmärkt tillfälle att träffas och lära känna varandra redan innan du tar examen.

Här kan du träffas oss för att se vilka universitet vi besöker och när. Vi anordnar även BDO Talang, internship och mingelkvällar där du som student får komma i kontakt med oss redan under din utbildning.

Konsult på BDO
– hur är det?


Oavsett om du jobbar med revision, redovisning, corporate finance, skatt eller lön, så är du konsult hos oss. Som konsult har du möjlighet att skaffa dig både en bred och mer specialiserad erfarenhet och kompetens på kort tid. Utöver att du blir mångfacetterad innebär konsultrollen även att du ständigt står inför nya utmaningar med möjlighet att utvecklas varje dag. Våra satsningar har redan visat resultat då vi fått pris som Årets Karriärföretag av Karriärföretagen och vinner SKI mätningar år efter år för branschens nöjdaste kunder, vilket vi är väldigt glada och stolta över!

Träffa oss

Vill du bidra till ett hållbart näringsliv?


Studenter är kanske den grupp som tycker att det är allra viktigast att en potentiell arbetsgivare tar sitt samhällsansvar. Som revisor eller rådgivare kan du dessutom spela en viktig roll i byggandet av ett hållbart näringsliv. Inom BDO brinner vi för att hjälpa våra kunder att nå sina drömmar och mål. Vi finns med på våra kunders utvecklingsresa, och tillför expertkompetens och engagemang. Genom våra tjänster bidrar vi till sunda och lönsamma företag med hållbara affärsmodeller, som tar ett socialt ansvar och gör klimatsmarta val.

Läs om vårt hållbarhetsarbete