Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen av webbplatsen för dig som användare.
  • BDO Talang

    Ansök till BDO Talang redan idag

BDO Talang

Är du vår framtida talang?

BDO Talang är ett evenemang där vi bjuder in dig som student för att lära känna oss på BDO innan du tar examen. Vi söker dig som läser ekonomi och är intresserad av en karriär inom revision.

Det här är ett unikt tillfälle att knyta nya kontakter, inspireras och lära känna BDO som företag. Du får chans att träffa chefer, handledare samt medarbetare från olika avdelningar. Vi löser case, minglar och äter en lättare middag tillsammans. 

För oss är relationer otroligt viktiga. Vi vill därför träffa dig som är en skicklig relationsskapare med en naturlig känsla för service och är nyfiken på hur det är att jobba på BDO. Ett flertal av våra tidigare deltagare har fått anställning hos oss.

Hos BDO får du möjligheten att växa som individ och yrkesperson

På BDO sätter vi medarbetarna främst. Anledningen är enkel, vi ska bli bäst på service och den levereras bäst av våra medarbetare. Därför satsar vi på kompetensutveckling i form av utbildningar och skapar förutsättningar för långsiktiga karriärvägar. Vi arbetar i en prestigelös och inkluderande kultur där alla har möjligheten att växa, både som individ och yrkesperson. Vi tror att det är vår samlade kompetens och vår kultur som gör att kunderna väljer oss som långsiktig affärspartner, både här i Sverige och internationellt. För att lyckas och trivas hos oss tror vi att du är en serviceinriktad person med ett proaktivt arbetssätt som är driven och blickar framåt.

Är du en av BDO:s framtida talanger? 

Under hösten arrangerar vi BDO Talang i Stockholm, Malmö och Göteborg men självklart är studenter från hela Sverige varmt välkomna. Det här är ett bra tillfälle för studenter att komma närmre arbetslivet och en möjlighet att lära känna oss före examen. För närmare information och anmälan, håll utkik här på webben och följ oss på Facebook.