Träffa kollegorna!

Här får du möta några BDO:are som berättar om varför de har valt BDO som arbetsplats ger tips till framtida medarbetare.


Elin Rosenlund, som arbetar som auktoriserad redovisningskonsult hos oss, berättar varför hon sökte sig till BDO.

– När jag flyttade till Stockholm sökte jag mig till BDO eftersom jag hört många positiva saker om byrån. Det var bland annat den familjära känslan som jag fastnade för. Även om vi är en stor byrå får man samma känsla som på en mindre byrå, men med fördelarna som en stor aktör kan erbjuda genom utveckling, utildning, personalförmåner och aktiviteter för personalen.

Att arbeta som konsult hos oss innebär stora och många möjligheter. Uppdragen är varierande inom våra fyra affärsområden och det genererar både en helhetsförståelse, men också bredare kompetens. För varje medarbetare. Kanske är också det anledningen till att vi är placerade på listan över de 100 mest attraktiva arbetsgivarna i Sverige av Karriärföretagen?

Patrik Nilsson, auktoriserad revisor, berättar vad som är det bästa med att arbeta hos oss.

– Varje dag får jag lära mig något nytt. Vi har kompetenta medarbetare inom flera affärsområden och alla bidrar när man söker ny kunskap. En annan fördel är att om man har ett specifikt intresse, som exempelvis en bransch eller ett område av yrket, så finns alla möjligheter i världen att specialisera sig inom det. Jag brinner lite extra för dataanalys och revisionsmetodik vilket också visar sig i min interna roll eftersom jag är ansvarig för dataanalys och lärare inom revisionsmetodik. Denna möjlighet som BDO erbjuder har gjort att jag fått utvecklas professionellt, men också personligt.

Vidare fortsätter Patrik med sitt bästa råd till framtida kollegor.

– Våga vara nyfiken och göra fel. Ingen väntar sig att du kan allt när du börjar, utan visa framfötterna och var ödmjuk inför resan. Sug in kunskapen från de mer seniora medarbetarna och du kommer ha alla möjligheter i världen.

Nedan kan du läsa mer om hur Patrik hamnade på BDO och hur hans arbetsdagar kan se ut.

Intervju med Patrik NilssonLäs hela intervjun här

Linnéas blogg – livet som revisorsassistent.Läs Linnéas blogg här