Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen av webbplatsen för dig som användare.
  • Vad vi står för

Vad vi står för

Vår mission är att hjälpa kunder växa och nå framgång varje dag.

Vår drivkraft och våra värderingar - vad vi står för, har visat sig framgångsrikt utifrån hur våra kunder upplever oss. För tionde gången visar Svenskt Kvalitetsindex mätning att vi har branschens nöjdaste kunder. Läs mer här.

Genom åren som BDO verkat i Sverige har vi utvecklats tillsammans med våra kunder och medarbetare och det vi hör från dem är att BDO står för något lite annorlunda. 

Vi tror att det är ganska enkelt, vi vill med engagemang och proaktivitet leverera enastående service för bästa leverans och största kundupplevelse. 

Det kan låta konstigt men vår verksamhet handlar ganska lite om siffror, istället handlar den om människor. Vårt mål är att med personligt engagemang och proaktivitet få våra kunder att växa och nå framgång. Det är den uppgiften vi brinner för och för att lyckas med det så ska vi leverera enastående service i alla led. Då blir det enklare för våra kunder att fokusera på kärnverksamheten och vi blir kundens affärspartner på riktigt.

Vi arbetar för en öppen och inkluderande företagskultur där människor får möjligheten att växa med tidigt personligt ansvar. För att lyckas med det så har vi tagit fram fem värderingar som talar om vad vi står för, hur vi ser på vår omvärld och vad vi förväntar oss av våra medarbetare. 

Med våra värderingar skapar vi förutsättningar för att kunna leverera den service som i slutändan är avgörande för hur framgångsrika vi blir som företag.

Delar du våra värderingar? BDO söker ständigt efter nya talanger, medarbetare och Partners. Sök bland våra lediga tjänster eller hör av dig till vårt HR-team.

 

Relationsdrivna

Vi sätter människor främst. Vi verkar för inkluderande arbetsmiljö där lagarbete och relationer är nyckelfaktorer för vår framgång.

Servicedrivna

Vi brinner för service och eftersträvar att hela tiden leverera marknadens bästa kundupplevelse. Varje dag, i alla kanaler, i våra möten och på alla sätt.

Progressiva

I en komplex, digital och föränderlig värld vill vi vara framåtblickande. Därför arbetar vi för en kultur där nya idéer får liv och där anställda kan växa såväl som människor som professionellt.

Kompetenta

Kunskap som konkurrensfördel. Att vara bäst på service kräver bred branschkunskap och djup spetskompetens. Dessa två egenskaper delar vi både med varandra och våra kunder.

Proaktiva

Att ligga steget före och ta initiativ. Vi är lite mer personligt engagerade och tar personligt ansvar i det vi gör. Det innebär att vi håller våra löften och levererar på våra åtaganden, såväl mot kunder som mot medarbetare.