• Lite mer engagerade

    Det som skiljer oss från de
    andra i branschen är kundupplevelsen.

En rådgivnings- och revisionsbyrå med det där som kan vara lite svårt att ta på.

Ser man till de tjänster vi erbjuder är BDO ungefär som vilken annan av de större rådgivnings- och revisionsbyråerna som helst. Vi kan fungera som heltäckande affärspartner åt allt ifrån enskilda firmor till börsbolag och internationella koncerner. Vi kan hjälpa dig lokalt på något av våra tjugotal kontor runt om i Sverige, eller globalt via BDO:s världsomspännande nätverk. Ungefär det man kan förvänta sig av en seriös spelare alltså. 

Det som utmärker oss är istället det där som kan vara lite svårt att ta på – men som upplevs. Och som år efter år resulterar i att vi har de nöjdaste kunderna i branschen. I vår vision kallar vi det för “enastående service”, men våra kunder beskriver det i lite mer begripliga termer. De använder ord som engagerade, intresserade och innovativa. Vi får även höra att vi är proaktiva, trevliga och ofta överträffar förväntningarna. Vad det rent konkret skulle innebära för dig och ditt företag är svårt att säga eftersom varje kundrelation är unik. Du får helt enkelt testa oss! 
Engagemang lönar sig!
Vi har branschens nöjdaste kunder. Igen. 

Vi vill knyta kontakter för att skapa långvariga relationer. Personligt engagemang är lika viktigt för oss som kunskap och kvalitet. Vi tror att det är den insikten som har gett oss branschens nöjdaste kunder sedan 2013.

LÄS PRESSMEDDELANDET HÄR
 

BDO hyllas för nytänkande och ledstjärna i branschen

En tydlig ambitionshöjning och position på marknaden gav BDO priset Årets Framträdande Byrå i QBIS Partner Awards 2021. Vi år otroligt stolta och glada över priset, som är ett kvitto på att vi lyckas med det vi vill uppnå, att spela en viktig roll för våra kunder och i näringslivet. Vi blickar framåt och fokuserar än mer på det affärsvärde vi skapar för våra kunder.

LÄS PRESSMEDDELANDET HÄR
 

För tredje året i rad tar BDO en plats på listan över Sveriges mest attraktiva arbetsgivare

Utmärkelsen Karriärföretag delas ut till de företag som erbjuder bäst karriär- och utvecklingsmöjligheter för unga på arbetsmarknaden. Högt engagemang och inspirerade medarbetare är ett av våra absolut viktigaste mål. 

LÄS PRESSMEDDELANDET HÄR


 

Läs mer om vad vi kan göra för dig

RÅDGIVNING

REVISION

SKATT

REDOVISNING

LÖN