Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen av webbplatsen för dig som användare.
  • BDO Västerås

BDO Västerås

Varmt välkommen till vårt kontor på Metallverksgatan 4 i Västerås. Vi är engagerade specialister inom rådgivning, revision, skatt och företagsservice som brinner för att vända utmaningar till möjligheter. Det är inte så konstigt att vi ger Sveriges bästa kundupplevelse eftersom vi alltid strävar efter att leverera högsta kvalitet och nytta för våra kunder. Och dessutom gillar vi att träffa er – så kom gärna in på en kaffe!


Vi kan företagande inom alla branscher

Vi arbetar med företagsservice, revision och rådgivning med fokus på det ägarledda företaget. Vår skatteavdelning hjälper dig gärna med både svensk och internationell beskattning. Vi erbjuder även en mängd andra specialisttjänster som exempelvis utredningar, due diligence och konkursutredningar. Med hjälp av våra moderna ekonomisystem skapar vi både nya lösningar och möjligheter.

Många goda referenser

Vårt mål är att bygga personliga och långsiktiga samarbeten med våra kunder och vi håller alltid en hög servicegrad med stort engagemang, hög tillgänglighet och ett kundanpassat tjänstepaket. Sedan januari 2014 är vi en lyckad sammanslagning av LHA Revision och BDO Mälardalen.

Vill du se nya möjligheter? Välkommen till in oss.

BDO Västerås
Metallverksgatan 4
721 30  Västerås
Karta