Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen av webbplatsen för dig som användare.
  • BDO Stenungsund

BDO Stenungsund

Varmt välkommen till vårt kontor på Ängsvägen 7B i Stenungsund. Vi arbetar inom rådgivning, revision, skatt och företagsservice och brinner för att vända utmaningar till möjligheter. Vi uppskattar att träffa våra kunder – så kom gärna in så får vi pratas vid om vad vi kan göra för dig! 


Lika engagerade i ditt företag som du 

Vi kan det mesta kring små till medelstora företag och dess ägares ekonomi, juridik och skattesituation. Våra kunder är allt från enmansföretaget till det största familjeföretaget på orten. Vi tar tryggt hand om din redovisning, bokslut, deklaration, löneadministration, revision och skatt. Du får ett snyggt och genomarbetat material och en bra rådgivning. Dina intressen och behov styr vårt arbete och vi har resurser att ge dig och ditt företag de tjänster och den service som önskas.

20-åriga kundrelationer

Våra kunders och deras ekonomi är ett självklart fokus och vi strävar efter att förbättra de dagliga förutsättningarna och möjligheter till goda affärer. Men vi är inga opersonliga siffernissar som gillar svåra ord. Ett bevis på detta är våra många och decennielånga kundrelationer. För dig som är företagare i trakten är vi den självklara samarbetspartnern.

Vi ser fram emot att se vad vi kan åstadkomma tillsammans!

BDO Stenungsund
Ängsvägen 7B
444 31  Stenungsund
(+46) 303 72 81 91
Karta