Vad du kan jobba med hos oss

På BDO har vi korta beslutsvägar och vi är ett företag där våra medarbetare får ta plats. Hos oss gäller frihet under ansvar och det hoppas vi motiverar, skapar en känsla av delaktighet och en vilja att bidra till verksamheten varje dag.
 

Nöjdast kunder i branschen 

Sedan 2013 har vi tagit emot utmärkelsen nöjdast kunder i Svenskt Kvalitesindex branschmätning. Personligt engagemang är lika viktigt för oss som kunskap och kvalitet, och vi tror att det är den insikten som gett oss branschens nöjdaste kunder. Vi lägger med andra ord stor vikt vid våra kundrelationer, liksom vår relation till varandra. För det är våra medarbetare som är vår allra viktigaste tillgång.

På BDO finns många olika karriärvägar

BDO satsar på kompetensutveckling med fokus på dig och din individuella utveckling. Vi vill skapa förutsättningar för långsiktiga karriärvägar. Kompetensutveckling sker bland annat i form av lärande i arbete, samverkan mellan affärsområden, interna och externa utbildningar och coaching av chef och handledare.

Vi erbjuder även karriärmöjligheter inom många olika områden. Har du intresse och driv inom en särskild bransch eller område så finns det alla möjligheter för dig att utveckla dina kunskaper hos oss. Hög kompetens och personligt engagemang gör vår kunskap är relevant för kunden och när vi samverkar tillsammans som ett lag kan vi erbjuda den bästa lösningen för våra kunder.

 

"Inspirerade medarbetare är ett av våra absolut viktigaste mål. Medarbetarnas kompetens och engagemang för våra kunder är vår viktigaste tillgång."

 Malin Nilsson, VD på BDO

Våra fem affärsområden


Vi är en heltäckande affärspartner till företag i deras vardag och på sin utvecklingsresa. BDO erbjuder bred och djup kunskap inom affärsrådgivning, revision, skatt och outsourcing av redovisning och lön.


RådgivningRevisionSkatt

RedovisningLön