Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen av webbplatsen för dig som användare.

Kanske är du på det klara med att du vill satsa på en karriär inom ekonomisk rådgivning. Då återstår bara att fundera över vilken byrå du ska sikta på. Tycker du att det är viktigare att knyta kontakter än slipsar?  Jobbar du hellre bäst än mest? Låter branschen nöjdaste kunder lockande? Då ska du välja BDO!

Same, same but nicer. 

Ser man till kompetensområden och karriärvägar skiljer sig BDO inte märkbart från de andra stora internationella revisions- och redovisningsbyråerna. Det du kan bli hos våra konkurrenter kan du också bli hos oss och vice versa. Vad du däremot inte hittar överallt är branschens nöjdaste kunder. Eller den sköna stämning som gör BDO till BDO.

På BDO blir du snabbt en i gänget.

Som arbetsplats kännetecknas BDO av en lite mer avslappnad och familjär atmosfär än vad de flesta förväntar sig av vår bransch. Vi har också en platt organisation och en kultur som främjar samarbete. Det gör att du som är helt färsk i din yrkesroll har lätt för att komma in i gruppen och snabbt kan känna dig trygg. 

För att ytterligare underlätta för dig att bli varm i kläderna ser vi också till att du redan från början får en stor portion eget ansvar. Vi uppmuntrar snabb utveckling och om du visar framfötterna kommer du tidigt få chansen att ta dig an egna kunder, något som är en viktig förutsättning för att etablera dig och börja klättra i karriären.

Visar du vilja visar vi vägen.

På BDO strävar vi efter att leverera bäst service av alla revisions- och redovisningsbyråer. När du söker dig till oss tittar vi därför minst lika mycket på din sociala kompetens som på din CV. Har du personligheten och inställningen som krävs finns sedan stora möjligheter att forma din egen karriär. Efter några år kanske ett nytt kompetensområde lockar. Eller varför inte ett nytt land?

Att vi ger dig stor frihet att välja väg innebär dock inte på något sätt att du måste klara dig på egen hand. Vi prioriterar kompetensutveckling och ser det som en tydlig framgångsfaktor. Visar du vilja att utvecklas kommer dina chefer och mer erfarna kollegor att visa dig vägen.  

Hos oss kan internationella relationer bli vardag.

Att jobba i världens femte största revisons- och konsultorganisation har sina fördelar. Inom BDO International har vi ett mycket nära samarbete, med dagliga kontakter över lands- och affärsområdesgränser. Många av de uppdrag vi jobbar med är internationella och vill du skaffa dig värdefull utlandserfarenhet erbjuder vi löpande möjligheten att åka på secondment till världsmetropoler som London, New York och Mexico City. Utlandstjänstgöringen varar i minst tre månader och upp till två år.

Vi vill träffa dig.

Vi besöker arbetsmarknadsdagar på många universitet och ser det som ett utmärkt tillfälle att träffas och lära känna varandra redan innan du tar examen. Titta under studentevent för att se vilka universitet vi besöker och när. Vi anordnar även BDO Talang och mingelkvällar där du som student får komma i kontakt med oss redan under din utbildning.