• Människor är roligare
    än siffror

    Vi investerar i människor som brinner för service.
    På BDO letar vi alltid efter talangfulla medarbetare
    som delar vår vision.

    Se våra lediga tjänster!

Rekrytering på BDO

Hur ser rekryteringsprocessen ut på BDO?

Processen kan se lite olika ut beroende på vilken roll vi söker, men oftast gör vi en första telefonintervju med efterföljande två intervjuer på det specifika kontor som vi rekryterar till. För vissa roller använder vi oss även av case och tester. Det som kan vara bra att känna till inför en intervju hos oss är att vi jobbar med kompetensbaserad rekrytering. Det innebär att vi förutom specifika skalkrav såsom arbetslivserfarenhet även söker specifika kompetenser som vi har identifierat är viktiga för att bli så framgångsrik som möjligt i rollen. 

Vad letar vi efter hos framtida medarbetare?

Det skiljer sig självklart en del beroende på vilken roll vi söker men eftersom att majoriteten av våra medarbetare arbetar mot kunder är det viktigt att trivas med att skapa och värna om relationer. Hos oss får man tidigt ta mycket eget ansvar och vardagen blir varierande, därför tycker vi det är väldigt positivt om kandidater som söker till oss trivs med att ta egna initiativ och tycker det är roligt med omväxling i vardagen!

Vilka tips vill vi dela med oss av inför en intervju?

I våra jobbannonser kommunicerar vi vilken profil vi söker och vad jobbet innebär. Lägg gärna lite extra tid att gå igenom annonsen noga inför en intervju och att du i dina ansökningsdokument ska du vara så tydlig som du kan med att lyfta det som är relevant och hur din profil matchar jobbet. Ju tydligare det framgår att du uppfyller krav och önskemål desto större är chansa att bli kallad på intervju! Ett annat tips inför intervju är att ha funderat och kommit fram till varför man söker ett jobb hos oss och varför man vill jobba på BDO. Vi vill gärna att ett intresse finns för oss som arbetsgivare och vi vill ju självklart att det ska bli en bra matchning åt båda hållen så att kandidaten trivs hos oss! 

Vad kan BDO erbjuda?

BDO är ett ”lagom stort” företag där det är korta beslutsvägar och där vara medarbetare får ta plats. Hos oss gäller frihet under ansvar och det hoppas vi motiverar, skapar en känsla av delaktighet och till att vilja bidra till verksamheten varje dag.