Fick du inte jobbet?

Vi förstår självklart att det är tungt att få ett negativt besked när man söker jobb. Tappa dock inte hoppet! Du kan alltid söka till oss vid ett annat tillfälle. Konkurrensen är hög och nästa gång kan det vara du som får jobbet.  

Till dig som inte gick vidare från det första urvalet har vi tyvärr inte alltid möjlighet att ge personlig återkoppling. Några av anledningarna till att du inte fick jobbet kan vara för att du inte uppfyllde kraven under “Vi söker dig som” i annonsen, att det var andra sökande i annonsen som hade mer erfarenhet eller att andra sökande hade de meriterande erfarenheterna vi listat i annonsen. Andra anledningar kan vara att många andra kandidater hann söka jobbet före dig eller att din ansökan inte var fullständig (till exempel om du missat att skicka med CV eller personligt brev).  

Håll utkik på vår hemsida här efter lediga jobb framöver. Du kan även starta en prenumeration på lediga jobb hos oss. Då får du mejl varje gång vi publicerar en ny tjänst som du kan vara intresserad av. 

"Vi sparar din ansökan om det dyker upp en tjänst längre fram som vi tror kan passa för dig."

–  Isabelle Norman, HR-teamet på BDO