Pat Kramer global CEO på BDO

Idag tillträder Pat Kramer som CEO för BDO globalt. Han har varit en del av den globala styrelsen sedan 2015 och tidigare vd på BDO i Kanada. Han tar över efter Keith Farlinger som suttit på posten i fem år.

Under Pats ledarskap har det kanadensiska bolaget haft en stark tillväxt och en strategisk inriktning på att driva kulturfrågor och ligga i framkant vad gäller kundnöjdhet. BDO i Kanada utsågs till är en av landets 100 bästa arbetsgivare år 2022.

Pat framhäver hur BDO:s största tillgång är alla medarbetare.

– Våra talanger är vår sanna styrka. Utan rätt kompetenser kommer vi inte att kunna hjälpa våra kunder med deras utmaningar eller hålla den höga kvalitet som vi gjort oss kända för att leverera. Vi kommer heller inte att växa. Vi står inför samma utmaningar som andra organisationer. För att vända dessa utmaningar till möjligheter ska vi fortsätta att investera i vår kultur och våra globala initiativ för att odla en kultur dit talanger lockas och utvecklas, säger han.

Han tar över efter Keith Farlinger som nu går i pension. Som global vd har Keith Farlinger lagt stor vikt vid att förena det globala nätverket med över 97 000 medarbetare i fler än 167 länder med en gemensam vision – It's Time for BDO to Lead. Han har befäst BDO som en global organisation med en stark ledarskapsstrategi med fokus på digital transformation, risk och kvalitet. I fjol gjorde han ett starkt globalt åtagande för att uppnå nettonollutsläpp av växthusgaser till 2050.

Pat kommer att ta det arbetet vidare och vi hälsar honom varmt välkommen som BDO:s nya globala vd.

Läs mer här